A világ egyik legnagyobb randioldalán, a Tinderen tűnt fel szakítása után Singh Viki. A z énekesnő-vállalkozó, aki korábbi párját is egy társkereső oldalon ismerte meg, komoly kapcsolatot nem szeretne, ám a  jelek szerint nyitott arra, hogy új embereket ismerjen meg.

Ötéves kapcsolata csupán néhány hónappal ezelőtt ért véget; a fiatalemberrel barátként váltak el útjaik, ráadásul házi kedvenceiken kívül a közös vállalkozásaik is összekötik őket. 

„Nehéz ismerkedni a mai világban. Nem egyszer sodort már össze az ég valakivel, aki – mint később kiderült – nem az az ember volt, akinek mondta magát. Például

előfordult az is, hogy az illető házas volt. Ezeknek az elkerülése végett szeretném, hogy ha valakivel az interneten ismerkedem, az úgymond átvilágítható legyen. Nem azért kérem ezt, mert egy akkora celeb, sznob lennék.

Egyszerűen csak az időm, és saját magam védelmében szeretnék egy kicsit elővigyázatosabb lenni”

– fejtette ki a Borsnak a Rising Star című műsorban befutott énekesnő, hangsúlyozva, egyelőre csak ismerkedni szeretne.

Nem szeretném, hogy izzadtságszagúan kelljen kutatnom életem párját. Most úgy vagyok vele, hogy carpe diem, lesz, ami lesz. Nyilván ha valami komolyabb alakul majd ki, nem fogok nemet mondani, de nem akarok rágörcsölni. Ha meg kell találnia a szerelemnek, az megtalál, ebben biztos vagyok

– fogalmazott Singh.

Ön ismerkedett már társkeresőn?