Az énekesnő 1997-ben ment hozzá Ojani Noához, egy évvel később viszont el is váltak útjaik. A színész szerint ez nem véletlen.

Mint ahogy a Velvet is megírta, Jennifer Lopez és Ben Affleck szűk körben összeházasodtak. A pár 17 év után talált újra egymásra. Az énekesnő negyedszerre mondta ki a boldogító igent, először 1997-ben, egy kubai férfinek. Noa a mostani frigy kapcsán nyilatkozott egy újságnak, akiknek azt mondta, hogy Lopez a nászéjszakájukon azt ígérte neki, hogy örökké együtt lesznek, ez viszont nem így lett, ezért nem hiszi, hogy Affleck más jövőt kapna – Dailymail.

A legjobbakat kívánom neki és Bennek, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy sokáig együtt lesznek. Azt hiszem, Jennifer olyasvalaki, aki hétszer vagy nyolcszor is férjhez megy. Nem hiszem, hogy valaha is meg tudna állapodni egy ember mellett. Arra törekszik, hogy folyamatosan előrébb haladjon a szakmai életében, ezért is van mögötte három évtizednyi karrier, de közben a kapcsolatait tekintve is továbblép

– magyarázta a férfi, majd hozzátette, hogyha JLo édesanyja kedveli az énekesnő új férjét, akkor tartósabb lehet a frigy.