Csak néhány nappal ezelőtt tudódott ki, hogy Leonardo DiCaprio és barátnője, Camila Morrone négy együtt töltött év után különmentek. A híresztelések szerint a szakításhoz az vezetett, hogy a lány júniusban betöltötte a 25. életévét, s bár ezt egyik fél sem erősítette meg, sokak szerint igaz lehet, mivel DiCaprio eddig sosem randizott 25 évesnél idősebb nővel.

Az Oscar-díjas színész mindenesetre nem kesereg a szakítás óta: minden jel arra utal, hogy máris új barátnője van. Úgy tudni, hogy a 22 éves ukrán modellel, Maria Beregovával bonyolódott románcba. Júliusban lencsevégre is kapták őket a franciaországi Saint-Tropezben.

Beregova nem az a típus, aki magánéletét féltve őrizné. A Mirror című brit napilap szerint elvált; korábban egy Ahmed Masoud Abdelhafid nevű arab üzletember felesége volt, akinek rengeteg érdekeltsége és ingatlana van Monacóban.

Beregova egyébként Svájcban nevelkedett egy jómódú, ukrán családban. Szülei egy bentlakásos magániskolába járatták. 

Beregova most Londonban él, ahol ügyvédnek tanul és arra készül, hogy a jövőben ő irányítja majd családja gyógyszeripari vállalatát. 

A fiatal modell nemrég egy rádióműsorban is vendégeskedett, ám arról nem beszélt, milyen kapcsolat fűzi DiCaprióhoz.

A magánéletemről nem beszélhetek

– jelentette ki a műsorban Beregova.

A Mirror egy pszichológust is megkérdezett azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy a hollywoodi filmcsillag inkább 25 évnél fiatalabbakkal randizik.

Leonardo kivételes helyzetben van. Megteheti, hogy válogasson; rengeteg partner közül választhat. Ő maga döntheti el, kivel szeretne lenni. Ha úgy dönt, hogy ráunt az adott személyre, vagy nem tud fejlődni mellette, akkor könnyedén búcsút int

– fogalmazott Emma Kenny. 

(Borítókép: Leonardo DiCaprio a 92. Oscar-gálán. Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz)