Mióta Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel alkot egy párt, Kulcsár Edina szinte sugárzik a boldogságtól, és nem is titkolja, hogyan érez szerelme iránt. Az egykori szépségkirálynő úgy érzi, a rapper mellett igazán önmaga lehet, és titkon mindig is olyan kapcsolatról álmodott, mint amilyen most G.w.M-hez fűzi.

A modell-vállalkozó úgy érzi, végre révbe ért az élete. Közel három héttel ezelőtt az is kiderült, hogy az első közös gyermeküket várják.

„Az nem volt normális és hosszútávon bírható, amit az elmúlt években csináltam. Rengeteget dolgoztam, folyton hajtottam, ahelyett, hogy megéltem volna a pillanatokat. A problémáim és a boldogtalanságom elől menekültem a munkába, ami miatt nemcsak lelkileg, de testileg is kimerültem. Most viszont visszavettem a tempóból, már nem a munka az első, hanem a családom. Persze így is sokat dolgozom, de teljesen más kerékvágásban, és a gyerekek mellett magamra is szánok időt.

Úgy érzem, még sose volt ennyire harmonikus és kiegyensúlyozott az életem, és ezt Márknak köszönhetem. Mellette igazán önmagam lehetek. Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet, de titkon kislánykorom óta erre vágytam. Ő pedig most valóra váltotta

– magyarázta a Blikknek Kulcsár, aki azt is elárulta, hogy G.w.M nem akar pótapja lenni előző kapcsolatából született gyermekeinek, Medoxnak és Ninának.

Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat. Nemcsak a saját gyerekeivel, hanem az enyéimmel is nagyon jól kijön. Imádják egymást, de egy percig sem akar pótapjuk lenni, hiszen nekik van igazi édesapjuk, aki aktív részese maradt az életüknek. Ezt pedig Márk maximálisan tiszteletben tartja

– mondta az egykori szépségkirálynő, aki a fellépésekre is elkíséri párját, és elmondása szerint zenélni is szoktak együtt. Hozzátette, párja a várandóssága kezdete óta végtelenül figyelmes vele.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó:)