Hosszú éveken át volt a nimfománia rabja, majd egy rendőrségi ügy térítette észhez Belinda Rygiert, a Nagy Ő című reality műsor ausztrál verziójának szereplőjét.

Mint azt korábban megírtuk, a szőkeség komoly szexfüggőséggel küzdött a múltban, saját bevallása szerint nagyjából 700 férfival bújhatott ágyba. Mint azt elmondta: akárhova ment, mindig a szexre gondolt, még a napi bevásárlások során, az élelmiszerboltban is kéjvágyó gondolatai támadtak a neki tetsző férfiak láttán. „Vásároltam, és arra gondoltam: >>Ó, vajon érdekelném őt?<<" – vallotta be a Dailymail Australia nevű lapnak Rygier.

A fő vadászterületei a klubok és bárok voltak, ám szenvedélyével a baráti összejöveteleket is rémálommá változtatta. Akárhányszor a horogjára akadt valaki, faképnél hagyta a barátait. „Ettől éreztem magam szeretve. A szerelem az, ami igazán hiányzott az életemből" – árulta el a nő, aki mint megírtuk, egy traumát követően gyógyult ki függőségéből. Az ausztrál lapnak ezt az esetet a következőképpen részletezte: 

„Egyszer nagyon mellényúltam, az egyik partnerem durván bántalmazott:

lelökött a lépcsőn, és bezárt a garázsba, egy monoklim is volt. Az orvosok azt hitték, hogy eltört a kezem. Elég rossz volt.

Elmentem dolgozni, és hazaküldtek. Jött a rendőrség, és azt mondták - mivel volt egy karcolás a férfi karján a gyűrűmtől, miután megpróbáltam ellökni őt magamtól -, hogy mindketten börtönbe kerülhetünk erőszak miatt".

Hosszú hónapok kemény munkájának köszönhetően mára képes kellő távolságtartással beszélni függőségéről és más nőknek ad életvezetési tanácsokat szerelmi coach-ként. Arra tanítja őket, hogyan alakítsanak ki egészséges kapcsolatokat és hogyan szeressék önmagukat.

(Borítókép: Férfiakkal kacérkodó nő. Illusztráció: Shutterstock)