18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

GettyImages-623761782

Több mint 700 férfival feküdt már le a Nagy Ő egyik szereplője

2022.08.29. 09:00

Noha a szex az élet egyik természetes velejárója, az is árthat nekünk, ha túl sok erotikus élményben van részünk. Függőséget az intim együttlétek is okozhatnak,  gyógyuláshoz vezető út pedig nem könnyű.  A Nagy Ő egyik szereplője például pár nappal ezelőtt bevallotta: nyolc éve gyötrődik amiatt, hogy egykor nagyon ráfüggött a szexre; t öbb mint 700 férfival feküdt le.

Belinda Rygier, aki még 2017-ben szerepelt a Nagy Ő ausztrál kiadásában, nem szégyelli partnereinek számát. Megesett, hogy egy héten hat különböző férfival is ágyba bújt, pedig szexfüggőségének csúcspontján még nem volt akkora divat a társkereső alkalmazásokat használni, írja a Mirror című napilap.

„Sokáig nem is gondoltam, hogy baj lehet velem. Csak akkor ébredtem rá erre, amikor kigyógyultam belőle. Egy múltbéli trauma okozta a szexfüggőségem.

Ez irányította az életem, mellette azonban ugyanúgy tudtam építeni a karrierem, sokan meg sem mondták volna rólam.

Egy ideje már nem tudom, hány férfi volt az életemben, de úgy becsülöm, több mint hétszázzal feküdtem le. Nem szégyellem, és még mindig ég bennem a vágy, de legközelebb csak akkor fekszem le valakivel, ha kötődöm is hozzá”

– fogalmazott az egykori reality szereplő, aki az elmúlt 15 hónapban nem bújt ágyba senkivel.

Jelenleg szerelmi tanácsadóként tevékenykedik, az Instagramon igen népszerű.

 (Borítókép: képünk illusztráció. Fotó: Getty Images)