Bele sem gondolnánk, de otthonunkban is találhatunk olyan háztartási cikkeket, amelyek szexjátékként is szolgálhatnak. 

Noha a Daily Star által összeállított lista megosztó lehet az emberek körében, ám a lap által megkérdezett szexszakértő, Pippa Murphy szerint az alább felsorolt dolgok könnyedén megfűszerezhetik az intim együttléteket, amennyiben helyesen használjuk őket.

Kanál

Murphy szerint szexuális segédeszköz lehet például egy evőkanál is. Ha a nő a kanál lekerekített felét a klitoriszához szorítja, s körkörös mozdulatokkal dörzsölni kezdi azt, nagyon hamar izgalomba jöhet. A szakértő szerint a kanálban az a jó, hogy nem éles, és szépen hozzásimul a bőrhöz.

via GIPHY

Murphy állítja, fokozható a hatás, ha használat előtt 10 percre hűtőbe tesszük a kanalat. A szakértő azonban kiemelte, hogy amennyiben valaki örömszerzésre használná ezt az evőeszközt, ne tárolja a többivel és ne is használja többet étkezésekhez.

Zöldségek és gyümölcsök

Úgy tartják, hogy egy padlizsán, egy banán, egy répa vagy éppen egy uborka is lehet szexuális játékszer, mivel olyan a formájuk, mint a pénisznek. Murphy szerint az sem véletlen, hogy egyes iskolákban a banánon mutatják be, hogyan kell helyesen felhelyezni az óvszert. 

A szakértő azt mondja, hogy mielőtt kényeztetésre használnánk ezeket az ételeket, egy óvszert feltétlen helyezzünk fel rájuk, hogy megóvjuk a hüvely falát a zöldség külső felületével való közvetlen érintkezéstől.

Jégkocka 

Murphy úgy véli, a jégkockák a legtökéletesebbek párunk izgatására. Szenvedélyes szexet eredményezhet, ha az előjáték során lassan végighúzunk egy kockát a mellbimbón, majd a törzsön, végül a legintimebb területeken.

via GIPHY

Egy másik szakértő, Deborah Lee kimelte: mindig olyan eszközöket válasszunk szexuális örömszerzésre, amelyekkel nem okozhatunk sérüléseket.

(Borítókép: Intim pillanat. Illusztráció: Getty Images)