Fájdalmas szakításon van túl a ValóVilág korábbi játékosa, Ledneczky Virág, aki a munkába temetkezett, hogy túllendüljön élete egyik legnehezebb időszakán. A szőkeség, aki a Való Világ 10 Powered by Big Brother című realityműsorban tűnt fel, idén tavasszal szakított egykori villatársával, Danival, s a fiatalember után már nem is szeretne randizni vele egykorúval.

A 20 éves lány, aki rapperként is ténykedik, egy idősebb férfival képzeli el az életét, aki tiszteli és nőként is becsüli.

„25-től felfele... Én nem tudom elképzelni, hogy egy mai fiatalban találjam meg azt az igazi férfit. Szerintem hiányzik belőlük az, hogy törődjenek a párjukkal, tiszteletlenek... Én mindig kifogom a rosszfiúkat” – magyarázta az RTL Klub Reggeli című műsorában a szőkeség, hozzátéve, ő konzervatív értékeket keresne.

„Most a komolyságra megyek, hogy egy komolyabb férfit találjak az életembe, aki tisztel, szeret, megbecsül... Eltelt a ValóVilág óta két év, kezdek megkomolyodni. Már most észrevettem magamon, hogy mennyit változtam és komolyodtam.

Úgy vagyok vele, hogy nem keresem, kutatom. Amikor jönnie kell, akkor tényleg majd érezni fogom, hogy ő az igazi. De nem vagyok ráfeszülve a témára, hogy nekem feltétlenül kell egy párkapcsolat, ennek adok időt. Szeretnék inkább magammal foglalkozni, és előtérbe helyezni saját magamat, a céljaimat, előre haladni az életben” – szögezte le az influenszer, hozzátéve, a szakításon az lendítette túl, hogy elkezdett szerepelni az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban.

Összességében úgy véli, sokat köszönhet a VV Danival való szakításnak. Azóta a szüleivel való feszült viszonyát is rendezni tudta.

(Borítókép: VV Virág. Fotó: RTL Klub)