Noha másfél éven át tartó kapcsolata nemrég viharos véget ért, Ledneczky Virág, azaz VV Virág nem kesereg, mostanra teljesen túltette magát a szakításon. Az egykori valósgáshow-szereplő jelenleg a zenei karrierje berobbantásán dolgozik.

A fiatal influenszer csak nemrég éli a szinglik életét. Danival másfél éven át alkotott egy párt, miután a ValóVilág  tizedik szériájában románcba bonyolódtak. A szakítás mellett néhány héttel ezelőtt, közösen döntöttek.

Kijelenthetem, hogy rendben vagyok lelkileg, dolgozom önmagamon. Teljesen túl tudtam magam tenni ezen a kapcsolaton. Körülbelül két, két és fél hete lett vége. Végre önmagam tudok lenni, felszabadultam, és tényleg azt érzem, hogy boldog vagyok. Sajnos a kapcsolatunk alatt annyira nem voltam, kicsit elnyomott voltam. Nem mehettem sehova, nem járkálhattam el a csajokkal, be voltam szabályozva. Nem tudom [miért hagytam]. Lehet, hogy fiatalságból adódóan. Szerelmes voltam, de most már vége 

– mesélte a Life TV Ébredj velünk című műsorában a szőkeség, aki a szakítás pontos okaira nem tért ki, ám azt kiemelte: egyelőre senkivel sem szeretne családot alapítani, hiszen még csak 20 éves. Úgy érzi, ráér megállapodni. A szakítás mellett a szüleivel való kapcsolata is megromlott, az ünnepekkor például nem is találkozik velük.

Virág jelenleg a zenei karrierje berobbantásán dolgozik, hasonlóan néhány korábbi villalakóhoz. Az első dala a nyáron érkezik.

Lett énidőm, és jött ez az ötlet, hogy mi lenne, ha készítenék egy nyári slágert. Ki tudja még, mi lesz ebből... Egy közösségi oldalon találtam rá egy Bronxi Beat nevű srácra. Ő csinálja a zenei alapomat, és a szöveget is más írja. Belecsapunk a lecsóba!

– mondta Virág, aki 11 éves kora óta énekel, de egy időre abbahagyta. Az X-Faktor című tehetségkutatóba is bejutott, ám az élő show előtt kiesett. 

A műsorban – felelős nyuszitulajdonosként – arról is beszélt, hogy csak a húsvét miatt nem szabad nyulat venni a gyerekeknek.

(Borítókép: VV Virág. Fotó: RTL Klub)