Szeptember elején derült ki, hogy Marsi Anikó a legnagyobb titokban férjhez ment, s a házas életnek köszönhetően többek szerint teljesen kivirult. A  TV2 híradósa másodjára mondta ki a boldogító igent, jóllehet korábban úgy gondolta, életében csak egyszer áll oltár elé.

Palik Lászlóval való házasságából két fiúgyerek született, az új családi felállást azonban nem csupán a gyerekeknek, hanem az új férjnek, Gyarmati Gábornak is meg kellett szoknia.

„Két kamaszról van szó, a nagyobbik 16, a kisebbik 13 éves. Értelmes, okos és nagyon érzékeny gyerekek. Nyilván a mai napig a tanulás, az edzés fontos nekik, ám emberek szintjén az anyukájuk és az apukájuk az első. Ha a világ a feje tetejére is áll, mi ezen nem tudunk és nem is akarunk változtatni. Mi vagyunk a szüleik, Gábor pedig anyának az új férje.

Ebben a szituációban nem a gyerekeknek kellett alkalmazkodniuk, hanem Gábornak kellett az első pillanattól kezdve felmérnie, hogy ő az új ember ebben a családban. Véletlenül sem egy pótapa szerepbe lépett be, és nem is haver, ami erőltetett lenne. Ő csak anya férje. Jóban van a srácokkal, ez alap volt. Ha a gyerekeim nem fogadták volna el, akkor ő nem léphette volna át a ház küszöbét.

Gábornak is van két gyermeke, egy lánya és egy fia, akik a legfontosabbak az életében. A kisfiával nagyon szoros kapcsolatot sikerült kiépítenem. Laci pedig továbbra is nagyon jó apukája a gyerekeinknek, nagyon hálás vagyok a sorsnak ezért. A fiúk a fele idejüket vele töltik” – fogalmazott az AcNewsnak Marsi, aki úgy érzi, férje a legjobbat hozza ki belőle.

„Azt szoktam magamnak mondani, hogy nagyon kevés racionalitás van a '47 évesen újra férjhez megyek' című történetemben. Viszont amennyire irracionálisnak tűnik, annyira jó. Ez színtiszta érzelem. Ha 47 évesen ilyen jó dolgok történnek velem, akkor annak örülni kell és élvezni. Maximálisan nőnek érzem magamat. Szeretett nőnek! Nagy bátorság ennyi idősen újra férjhez menni, de jó ez szerelem” – mondta.

(Borítókép: Marsi Anikó. Fotó: TV2/Bársony Bence)