Csányi, Benedek és Kásás a nők álma az ágyban

2007.02.14. 15:30
Showbizniszben, sportban és közéletben kitűnő nagyságaink szexuális teljesítőképességéről fantáziáltunk majd egy hónapon át. Végül megszületett az Önök, a Durex és a Velvet negyvenegyes listája, és megállapíthatjuk, hogy akad benne nem várt fordulat. Talán mégis érkezőben a celebváltás kora?

A világ mégsem változik. Lehet, hogy a föld sem forog. Önöknek teljesen mindegy, hogy frissíteni próbálunk honi celebjeinken, hogy már mi is halálra unjuk, hogy mindig ugyanarra a 25 névre kíváncsiak. Hiába kaptunk hát szemrehányó leveleket, hogy miért mindig a vízilabdások, amikor ott vannak a kézisek is, Önök azért csak a vízilabda mellett döntöttek, pedig a negyvenegy választható híres ember közül csak kettő űzi a medencében kapura dobálós sportágot.

Csányi veri a pólósokat

Pechünk van, hogy a vízilabda nem olyan népszerű, mint a futball, hiszen akkor kétség nem fér hozzá, hogy Benedek és Kásás beckhami nagyságok lennének, mi meg feszítenénk a büszkeségtől, mint Medveczky az Operabálon. Önök tehát nem cserélték le régi, jól bevált szépségeinket, így fordulhatott elő, hogy Valentin napján kijelenthetjük: csak egy színésznek sikerült letaszítania a trónról a vízilabdásokat, méghozzá Csányi Sándornak.

Klikk!

Az SOS Szerelem sztárja ugyan épphogy csak beelőzte Benedeket és Kásást, akik viszont már nyilván amúgy is unnák, hogy mindig ők az elsők. A válogatottságról lemondott, majd visszakerült Benedek például inkább az új jövevényt várja Epres Pannival, míg Kásás sem pörög többé a Kelemen Anna-sztorin.

Fitnesz, fenék és vízi sportok

A harmadik forduló eszerint nem sok változást hozott hírességeink ágybeli képességeinek megítélésén, az viszont már meglepőbb, hogy Katus Attila, a fitneszedző - bár nem olyan híres, mint dobogós elődei -, mégis egyetlen mosollyal meggyőzte Önöket.

Innentől a középmezőnyig századpontokkal lemaradva követik egymást felváltva a színészek és a sportolók: a Szezon című film plakátjai óta tudhatóan dekoratív hátsójú Nagy Ervin után Önök Kucsera Gáborral eveznének le Szegedre. Majthényi Szabolcs vitorlázót méltán a hetedik helyre szavazták, tehát Önökből nem veszett még ki minden romantika: a jó kiállás, az eredmények és egy elképzelt karibi ringatózás reményében lecserélnének még egy Jászai-díjas színészt is.

A tükörtől Bartha Zsoltig

De Kamarás Ivánnak sincs miért izgulnia, Önök szerint még mindig jól néz ki, bőven az első tízben van. Őt Nagy Laci követi a sorban, így tehát nem lehet Önökre fogni, hogy csak a népszerűségi index alapján hozták volna meg döntésüket. A 209 centis kézis nem tévesztett sportágat, és egészen biztos, hogy pontosan céloz.

Klikk!

Novák Péter feltételezett őrültsége és Fenyő Iván szenvedélyes tekintete is meggyőzően hatott Önökre, de még Schmied Zoltán tizenkettedik helye se számít rossz eredménynek, sőt. Persze az is elképzelhető, hogy Önöket befolyásolta, hogy a színész egy igazán érett (jó) nő pasija. Czene Attilával és Rékasi Károllyal zárnánk az igazi nyertesek sorát, az úszó betáncolta magát az Önök életébe, és úgy tűnik kitörölhetetlen onnan, Bartha Zsoltnak pedig nyilván jól áll Ramóna.

Árpától Czutorig a legszebb meleggel

Az élbolytól áttérünk a középmezőnyre, ahol szintén történtek érdekességek. Néhány nevet ugorva Tillánál ragadnánk le egy pillanatra, akit a tizennyolcadik helyen tartott az Önök szexuális fantáziája, míg Árpa Attilát a tizenötödik legjobb numerának éreznék.

Abszolút középen Szabó Győző után Margl Tamás atléta áll, mintha Önök nem tudták volna eldönteni, hogy a sportolást vagy a modellkedést értékeljék benne jobban. Egyetlen melegként a listán becsületére váljék Gyöngyösi Nándinak, hogy sikerült megcsípnie a huszonnegyedik helyet, Önöket tehát nem befolyásolják holmi nemi hovatartozásbeli kérdések, amennyiben az ágybeli teljesítésről van szó.

Klikk!

A középmezőny közepén elhelyezkedő pasik nagy részét a Velvet mellesleg jobbnak értékelné, mint az elején állókat, de hát ez nem a mi listánk. A Totalcar műsorvezetői közé ékelődött Seress Zoltán huszonkettedik helye számunkra éppoly felfoghatatlan, mint az, hogy mit keres Czutor Zoltán huszonnyolcadikként a sorban, mindössze egyetlen hellyel megelőzve Bochkor Gábort?!

Futottak még

A rádióssal azonban beléptünk az alsó tizenháromba: ők tehát azok a szerencsétlenül járt pasik, akiket Önök kevésbé szeretnének ágyukban tudni, mert nem hisznek bennük. Ez persze durva általánosítás, ráadásul Önök beleestek a csapdába, és úgy tűnik azért többségük igenis úgy véli, hogy nézzen ki jól az a hím, mert akkor biztos jó az ágyban is. Igazából ez nagy kár, hiszen tegye a szívére a kezét: ki az, aki háromnál több elképesztően jó pasitól részesült felejthetetlen örömökben? Jó, akkor aki külön-külön háromtól, na?

Lehet, hogy már ez a hármas szám is túlzás, nem? Mindenesetre Hrepka Ádám esetében annyira nem bánjuk, hiszen nagyon fiatal focistáról beszélünk, egyelőre inkább játszania kéne, mint szeretkeznie, arra még ráér. Az érme másik oldala a harmincharmadik helyre csúszott Ernyey Béla, akinek csak a helyezése krisztusi, a kora már régóta kevésbé.

Ki tette Bucit a levesbe?

Azt már megint kevésbé értjük, hogy követheti őt a híresen nagy amorózó Stohl András, lehet, hogy Önöknek már nem imponál a mostanában gyakran hülyeséggel a figyelem középpontjába kerülő Stohl. Utána kullog Kóka, tehát Önök elég magasról tesznek a pénzre, legalábbis ha a szexuális képességekről van szó.

Az utolsó három helyezett az előítéletekből adódóan szinte determinált volt. Schobert Norbit nem szívesen látnák az ágyukban, pedig mi még levelet is kaptunk, hogy állítólag figyelmes szerető. A negyvenedik helyen Jáksó László áll, holott az elesettnek tűnő férfiakat gyakran szokták szeretni a nők, arról nem is beszélve, hogy Jáksó mindig feltűnően udvarol.

Talán a sors iróniája, hogy Önök mit sem hisznek el Fekete Pákó potenciájából, tehát nem dőlnek be a dumájának, miszerint ő tizensok gyermek apukája és óriási numera. A messziről jött ember azt mond, amit akar elmélet, Pákó mérhetetlen butaságai, egyáltalán nem szexi akcentusa és kifejezetten béna nyomulása tehát egyértelműen eldöntötte a kérdést: Önök semmit nem néznek ki belőle.