Grady Sizemore eddig csak a clevelandi baseball helyi kiscsillaga volt, de most elindult a világhírnév felé, bár nem biztos, hogy ennek örül is. A Cleveland Indians játékosa ugyanis ugyanazt a hibát követte el, amivel eddig főleg olyan női celebritások kerültek a címlapokra, mint Rihanna, vagy Ashley Greene: a csajának küldött pucér fotókat magáról. Persze, hogy a képek felkerültek a netre.

A Cleveland Indians baseballcsapat középkülsőse, Grady Sizemore valószínűleg sose lett volna sportágának David Beckhamje, hülyeséggel azonban neki is sikerült 15 perc világhírnévre szert tennie. A sportoló ugyanis mobiljával lefotózta magát fürdőszobájában, majd a képeket e-mailen elküldte a csajának, Brittany Binger Playboy-modellnek. A lányból azóta excsaj lett, és véletlenül épp ekkor törték fel postafiókját gonosz ismeretlenek, a fotókat pedig feltették a netre – legalábbis ezzel magyarázta a történteket expasijának, aki amúgy is volt elég naiv ahhoz, hogy pucér fotókat postoljon magáról bárkinek is.

A fotókon Sizemore bemutatja kockahas-minőségű felsőtestét, alsónadrágjainak széles választékát, egy ponton pedig egy bögre teát helyez el stratégiailag (a filter márkáját nem tudtuk megállapítani).

A  képeket azóta a legtöbb helyről törölték, ha esetleg a fenti fotó alatti linken lévőkkel is ez történne, a Google cache-nek köszönhetően azért egy darabig még megnézhetőek lesznek.

A sportoló azonnal kapcsolatba lépett a rendőrséggel, akik jelenleg próbálják kideríteni, ki lehetett a hacker, Sizemore pedig közben próbálja letiltatni a fotók további terjedését, bár ez is elég nagy naivitásra vall. „Egy csomó helyre kikerült már, és azt hinni, hogy ezeket 100 százalékosan el tudjuk tüntetni a netről, hát, talán nem teljesen reális elképzelés. Végül is, ha például valaki felteszi a Facebook-oldalára Grady fotóját, ez ellen nem nagyon tehetünk semmit” – mondja a sportoló tanácsadója, kiváló ötletet adva a fotó továbbterjesztőinek. Csapata mindenesetre igyekezett támogatásáról biztosítani Sizemore-t a bajban, egy hétfői közleményben szóvivőjük kijelentette: „Az Indians teljes mértékben kiáll Grady mellett”.

A házipornó-készítés mellett a második legnagyobb baklövés, amit celeb elkövethet, a saját pucér fotóinak küldözgetése. Férfiaktól eddig csak elvétve akadt rá példa, de feltörekvő női hírességek előszeretettel hibáznak ekkorát. Legutóbb Rihannát láthattuk pucéran pucsítani az eredetileg csak Chris Brownnak szánt fotóin, korábban pedig a Twilight jövőbelátó vámpírja, Ashley Greene tárulkozott ki a világnak.