Bár félreérthetetlen helyzetben látták a pornóst és az ózdi rappert, mindkét fél tagadja az együttjárást. Mindemellett Mandy Bright beismerte, hogy találkozgatnak (ahogyan ő fogalmazott: "barátkozunk, barátkozunk"), és Majka imidzsét porig rombolva cuki jelzővel illette az egykori valóságshow-hőst.

„Barátkozunk, barátkozunk” – mondta lányos zavarában Mandy Bright a Velvetnek arra a hírre reagálva, miszerint félreérthetetlen helyzetben látták őt az Majkával. Mint kiderült, a 228 felnőtt filmet jegyző pornószínésznő és az ózdi rapper egy hónapja ismeri egymást, szemben Majoros Péter állításával, miszerint régi ismerősök, és csak véletlenül futottak össze abban a hajdúszoboszlói szállodában, aminek wellness-részlegében a szemtanúk szerint nyalták-falták egymást.

„Majka hihetetlen, cuki, nagyon édes, udvarias, kedves” – sorolta a válogatott jelzőket a Kóti Mónikaként anyakönyvezett 32 éves pornós, aki kitart a véleménye mellett, még akkor is, ha ezzel ront az egykori valóságshowhős imidzsén. „Egyébként macsó típus, érzékelteti, hogy ő a férfi” – tette hozzá.

Brightról egyébként érdemes tudni, hogy 2001-ben, 22 évesen debütált a Christoph Clark's Beautiful Girls 4. című filmben, és 2004-ben már be is zsebelte az év legjobb külföldi pornós előadóművészének járó díjat az AVN Awardon. A díjra annak idején a többség Michelle Wildot tartották esélyesnek, ám mindenki legnagyobb meglepetésére Vad Katinak meg kellett elégednie a legizgatóbb jelenetért járó jutalommal.

Bright még ugyanebben az évben szerepelt a Mix című amerikai-magyar kooprodukcióban, ahol Gryllus Dorka mellett olyan pornószínésznőt alakított, akinek titkolnia kell szakmáját. A csaj akkor úgy nyilatkozott, hogy ha tetszik a játéka a rendezőnek, és a továbbiakban felkérik, szívesen foglalkozna filmezéssel a pornón kívül is. A nagy befutás azonban elmaradt, és Bright továbbra is a felnőtteket szórakoztatja, már aki jól tud szórakozni a filmjein. A pornószínésznő ugyanis az igazán hardcore-ban utazik, és nem áll távol tőle a szado-mazo és a fétis és a bizarr műfaj sem: nehezen lehet olyan filmet találni, ami nélkülözi a kínzást, pisit, öklözést stb.

Persze Majkát se kell félteni, már nem az első eset, hogy ilyen komoly szakmai múlttal rendelkező csajjal jön össze. 2002-ben a Való Világ villájában szopta le a paplan alatt Maya Gold – ahogyan a pornós az önéletrajzi könyvében megemlékezik az esetről: csupán szánalomból. „Nem értem, hogy mire ilyen büszke és nagypofájú. Szinte hozzá sem értem, mire ő elélvezett. Nem irigylem a szeretőit" – írta lesajnálóan.

A rapper viszont rákapott a testükből élő nőkre, Kiss Ramónát az aktmodell Spitz Tündével csalta meg, a Mr és Mrs forgatásán pedig egy sztriptíztáncossal, Zana Katicával vett részt. Vajon Majkának most végre sikerült olyan nőt találni, aki műveltebb nála? Orálisan fixálni mindenesetre tud, ide kattintva meg is nézheti.