Nincsen Édesnégyes pornós vagy kurva nélkül: már a negyedik szexmunkás debütált a TV2 társkereső műsorában. Horváth Edit lovagja, Duhaj János férfiprostiként kezdte, később Németországban pornózott, végül itthon közvetített férfiakat nőknek. Juszt László egyik műsora után viszont bezárta a boltot, még mielőtt bilincs kattant volna a csuklóján.

Szabó Zsófi Balázsa, Zana József Elizabeth-je és Zsókája után újabb pornós debütált a TV2 Édesnégyes című társkeresőjében. Duhaj János a mostani széria főszereplőjének, Horváth Editnek a kegyeiért szállt harcba, és ugyan szerette volna eltitkolni múltját, a Bors hamar leleplezte.

A leszerelt pornószínész a Velvetnek elmondta, fiatalon, mindössze húszévesen csöppent bele a szexiparba: „Akkoriban hentesként dolgoztam, rengeteg pénzt kerestem, de valahogy soha nem jöttem ki belőle. Hónap végére még a nagymamám nyugdíjából is kölcsön kellett kérnem. Akkor kezdtem el árulni a testem egy közismert cukrászdában, voltaképp kurva voltam, de ezt ne mondjuk ki. Itt ismertem meg egy hölgyet, aki kivitt magával Németországba, és innentől kezdve felgyorsultak az események” – mesélte Duhaj, aki tizenöt évig szexelt a kamerák előtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal.

„Aztán, amikor úgy éreztem, kezdek kiöregedni, akkor hazajöttem, és csináltam itthon egy társközvetítőt.” Az expornósnak ezek után sokkal jobb ötlete támadt, és férfiakat kezdett nők számára kiközvetíteni, voltaképp foglalkozását tekintve stricivé avanzsálódott. „Sportos férfiak hölgyeknek, ha szép fiút akar, hívjon hamar” – hirdette azt a tizenöt pasit az újságokban, akiket alkalmazott a munkára. A gondok akkor kezdődtek, amikor Duhaj szerepelt Juszt László egyik műsorában, ahol azt firtatták, legyen-e Magyarországon nyilvánosház.

Az adás az egyik napilapnál kiverte a biztosítékot, és egy cikkben feltették a kérdést, ha Duhaj János a kamerák előtt bevallotta, hogy törvényellenes tevékenységet folytat, miért nem indítanak eljárást ellene. „Még mielőtt bilincs kattant volna a csuklómon, gyorsan bezártam a boltot” – magyarázta az expornós. „Pedig akkoriban már legendásak voltak a Duhaj-bulik, ahol éjszaka háromszor volt tombola, a nyertes hölgy pedig hazavihette a kisorsolt férfit.”

Duhaj 14 éve él egyedül, mint mondta, kiégett, elfáradt: „Egyik ismerősöm mondta, és igaza volt, hogy aki folyamatosan mosolyog, az rejteget valamit. Az én mosolyom azt jelenti, hogy a lelkemmel eddig senki nem foglalkozott.” Éppen ezért új kihívásnak élte meg az Édesnégyest, a társ mellett ugyanis hiányzik neki a fény és a csillogás is.