A Bors címlapon közölte a nagy ötletet, miszerint, ha annak idején az RTL Klub beküldte Maya Goldot egy gyors szopásra Majkának, miért is ne lehetne valami hasonlóval megszánni Alekoszt is. Mészáros Dóra kizártnak tartja már azt is, hogy táncot lejtsen a kangörcsös görögnek, és nem javasolja sem pornós, sem hivatásos kurva megjelenését sem a villában. Alexandra Diamond ezzel szemben szívesen sztriptízelne Alekosznak, de semmi többről nem lehetne szó.

Pornószínésznő bevitelét javasolja a Bors Alekosz kangörcsének csillapítására. A lap szerint a szombat éjszaka történt erotikus közjáték is arra utal, hogy a Való Világ villa lakói már nagyon ki vannak éhezve a szexre, ami az RTL Klub minden igyekezete ellenére sem jön össze. Mindemellett a napilap megemlítette, hogy annak idején a szerkesztők bevitték Maya Goldot a játékosoknak, aki a takaró alatt könnyített is Majkán, míg Okihoz hivatásos prostituált érkezett.

Kangörcsös pasihoz soha

A Bors felvetése után megkerestük Mészáros Dórát, hogy vállalná-e Alekosz kezelését. Az expornós sztriptíztáncos szerint lerágott csont lenne ismét hangoztatni, hogy egy pornós miben különbözik egy kurvától, illetve egy sztiptíztáncostól, mindemellett nem tartja jó ötletnek, hogy bármelyik és bármilyen erotikus szakmában dolgozó nőt bevigyenek a villa falai közé.

„Ezt a műsort boldog-boldogtalan nézi, délután, főműsoridőben. Mindennek megvan a maga helye és ideje, a prostituálttal való szexelés szerintem nem való a képernyőre, főleg nem ilyen formában" – vélekedett Mészáros. "A nézettséget viszont biztos növelné, sajnos erre van igény. (Ha már nem volt elég, hogy gyakorlatilag pár ember kivételével odabent is mindenkinek van valami "szex melós" előélete.)"

A sztriptíztáncos hozzátette, ha a műsor szerkesztői felkérnék arra, hogy táncoljon odabent Alekosznak, valószínűleg nemet mondana. "Ennek megvan az oka, ezer indokot fel tudnék hozni, miért nem vállalnám. Mi az erotikus műsorainkkal szórakozóhelyeken, rendezvényeken lépünk fel, a legénybúcsús-szülinapos buliknak szintén van apropója. Egy kangörcsös pasinak nem szívesen táncolnék, főleg nem a villában. Ez számomra kimerítené a kínos szituáció minden fogalmát. Ha meg pasi lennék, belőlem nem élne meg egy örömlány sem, ebben biztos vagyok. Ha mindenáron érzelem nélküli szexre vágynék, legalább a vadászat izgalma legyen meg"

Mészáros Dóra hozzátette, egy valamit nem is ért ezzel az egész szexmegvonásos dologgal kapcsolatban: "Tartós kapcsolatokat, napi rendszerességgel élt nemi élettel hagytak kint ezek a játékosok? Úgy tudom, hogy nem. Alekosznak, gondolom, volt idő, hogy pár hónapig nem volt barátnője. És túlélte az is valahogy. Ez az egész szex dolog csak azért lehet központi téma, mert az emberek ingerküszöbe már annyira magas, hogy a show iránti érdeklődést csak ezzel lehet fenntartani."

Csak tánc jöhetne szóba

Alexandra Diamond szerint minden bizonnyal azért jöhet szóba elsősorban egy pornószínésznő mint Alekosz vágyainak kielégítésére szolgáló eszkösz, mert egy pornós tud élethűen mozogni, illetve szexelni a kamerának. "Pontosan tudja, mi kell a nézőnek, valamint nem kamerabeteg – nehéz ám kamerák előtt szexelni, borzasztó nagyfokú exhibicionizmus kell hozzá." Az expornósnak egyébként Olivér után Alekosz a kedvence. "Jó, lehet, hogy egyszerű, mint a pofon, de legalább hiteles, nem úgy, mint a többi, akik bort isznak és vizet prédikálnak. Alekosz a villában is pont olyan, mint a kinti életben, és véleményem szerint, ha kijön a villából, a sok haszonleső tinilány közül biztosan fog tudni válogatni."

Diamond mindezek mellett hangsúlyozta, hogy ő nem jönne össze a görög puncivitézzel, mert nem az esete Alekosz. Ha viszont csak annyiról lenne szó, hogy táncoljon neki a falakon belül, azt szívesen bevállalná: "Az erotikus tánc egy művészet, és ha szépen, kulturáltan adják elő, az még akár pozitív is lehet, márpedig szerencsémre a Moulin Rouge-ban eltöltött időszakomból rengeteget fejlődtem az erotikus tánc terén, ami a szépséget, kifinomultságot tükrözi, nem pedig a vulgaritást."

Semmi sem lehetetlen

A Bors az ötletével az RTL Klubot is megkereste: "A villában még bármi megtörténhet. Valentin-napon is beengedtük Évához a kedvesét, úgyhogy nem tartom kizártnak, hogy az elkövetkező két hónapban külső emberekkel is találkozhassanak a villalakók. Ám mint a műsor szerkesztői, egy hétnél előbbre nem tudunk tervezni, hiszen minden attól függ, hogyan alakul a villalakók élete. Ha azonban a helyzet megkívánja, mi nyitottak vagyunk bármire" – nyilatkozta Rubin Kristóf, a Való Világ főszerkesztője.