Charlie Sheen exbarátnője Ginger Lynn a Metallica egyik klipjében alakít prostit és sztriptízest, Sasha Greyt Eminem megöli a Space Boundban, Ron Jeremy pedig zongoristát játszik Kid Rock Cowboy című klipjében.

Eminem Sasha Greyt fojtogatja

Slim Shady már járatos a pornósok castingolásában, a 2010-es Space Bound című klipjében Amerika legfelkapottabb pornósa, Sasha Grey játssza a csaját. Grey legjobb pornófilmjei a Facials Squirt illetve a House of Ass 3, a modell Sasha Grey a mainstream filmiparban is kapott szerepet, a The Girlfriend Experience-ben.

Faye Runaway, Hailey Young és Tommy Gunn Rilo Kiley klipjében

A már feloszlott indie-zenekar, a Rilo Kiley nem egy, hanem három pornóst is szerepeltet a The Moneymaker című klipjében.A szőke hajú Faye Runaway 2007 óta űzi az ipart, a barna hajú Hailey Young pedig 2004 óta pornózik. Young elmondása szerint imádja a fájdalmat, tele van tetoválásokkal és piercingekkel - a csiklójában és a melleiben is vannak fémek. A klipben látható 37 éves Tommy Gunn szintén 2004 óta forgat pornófilmeket, 2006 óta rendezőként is ismert a szakmában.

Ron Jeremy Kid Rock klipjében

Valószínűleg minden idők legrondább pornósa Ron Jeremy, a többszörös AVN-díjas veterán, aki 1978 óta, 33 éve pornózik. Valamint zenés klipekben is szerepel: a 168 centis, köpcös, bajszos Sündisznó Kid Rock klipjében cowboy szerkóba öltözött zongoristát játszik, és az LMFAO új klipjében is vetkőzik. Kid Rocknak egyébként volt már szakmabeli csaja, Pamela Anderson előtt a Midori néven ismert pornószínésznő volt a nője. Amikor szétváltak, Kid Rock 'komplett őrült' jelzővel illette exét.

Charlie Sheen pornós exe a Metallica klipjében

Charlie Sheen exnője, a szőke hajú Ginger Lynn sztriptízest és prostituáltat alakít a Metallica 1998-as Turn The Page című klipjében. A történet szerint Lynn azért él a testéből, hogy eltartsa a lányát. Ginger Lynn és Charlie Sheen 1990 és 1992 között voltak együtt, ő is elvonóra került kokain problémái miatt. Lynn a nyolcvanas években volt kiemelkedő pornósztár, a szakmai zsűri minden idők legjobb 50 pornósai közt tartja számon.

Janine Lindemulder a Blink 182's klipjében nővérke

A What's My Age Again? (1999) című számhoz készült klipben a banda tagjai farokban futkároznak Los Angeles utcáin, majd a szőke hajú pornós, Janine Lindemulder nővérke szettben szembejön. Az 1968-as születésű pornós közel húsz éven pornózott, tavaly hagyta abba az ipart. Unokatestvére, Kelly Madison szintén felnőttfilmes.

Vanessa del Rio Notorious B.I.G.-val

A Junior M.A.F.I.A. és Notorius B.I.G. Get Money című klipjében látható az afrolatina pornós, Vanessa del Rio. A klipben szerepel a Salt 'N Pepa, Lil' Kim és Mary J Blige is. Vanessa del Rio 1975-től1999-ig pornózott, több mint száz filmet tudhat magáénak, a pornózás után tévés szerepeket vállalt.

Eminem Gina Lynnel enyeleg a Supermanben

Eminem korábban is szerepeltett már a klipjében pornóst, a 2003-as Supermanben a szőke Gina Lynn a nője. Az olasz-amerikai-latin-amerikai keveredésű Gina Lynn 1999 óta pornózik, 2004 és 2010 között filmeket is rendezett. A szakma 2008-ban az ő seggét titulálta a legjobbnak, 2010-ben ő is felkerült a pornós hírességek falára.

Mészáros Dóra és Pirner Alma a Mangod Inc. klipjében

A hazai klipekben meglepően kevés pornós szerepelt eddig, ahhoz képest legalábbis, hogy pornós nagyhatalomként híresült el az ország. Mészáros Dóra, alias Dorothy Black és Pirner Alma (Ginger Jones néven is ismert) a Mangod Inc. klipjében tekeregnek, anno mindketten a pornószakmában kezdték. A klipben Mészáros Dóra kolléganőjével, Rácz Lindával nyom egy leszbijelenetet, Pirner Alma pedig légtornászkodik a háttérben.