18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pornócastingos filmje lehet VV Verának

2011.12.05. 21:43
Egy bennfentes állítja, nem kamu Kertész VV Vera pornós ügye, szerinte castingon vehetett részt a VV5 játékosa. Az ügynökség, ami a filmet készíthette, azonnal leszedhette a videót, egyébként az oldaluk magyar IP-címről nem érhető el. A napokban felröppent, hogy az egyik hazai pornócsatorna "vég nélkül" játssza a pornófilmet, Kovi szerint ez szinte kizárt.

"Nem lesz kamu VV Vera pornója. A képeken a Brillbabes vízjele volt, ez biztos, hogy az övéké, és nem kamu. Az kizárt, hogy volt pasija csinálta volna a képeket. A Brillbabes forgat filmeket is, de a magyar IP címek le vannak tiltva az oldalukról. Bemehetett az ügynökséghez, ahol csináltak vele egy próbamunkát, egy castingot. Ez ott készült náluk az irodában, az Astorián. Ismerem a közeget. Valószínűleg felrakták az oldalukra, aztán amikor botrány lett, leszedték" – nyilatkozta a Velvetnek az egyik pornós bennfentes. Hozzátette, szerinte csak egy darab castingvideó készülhetett Kertész VV Veráról, ugyanis a valóságshow szereplő külsőre és testre nem igazán felel meg a nemzetközi pornóipar elvárásainak. "Elég szép lányok dolgoznak a pornóiparban, ő nem az a kategória."

A Velvetnek nyilatkozó pornófüggő szerint hamarosan látható lesz a párbajnyertes VV Vera pornófilmje. "A Brillbabes modelsnél volt Sheila néven adatlapja, ott voltak képek, de onnan is leszedték, amint kiderült a balhé. Valószínűleg megvárják, hogy lemenjen a Valóvilág, utána tuti, ki fog szivárogni a movie, mivel kábé az ügynökségnek is reklám."

A napokban felröppent a pletyka, miszerint VV Vera pornófilmjét állítólag "vég nélkül játssza" az egyik holland tulajdonú pornócsatorna. A Velvet utánajárt, és kiderült, valakinek az ismerőse állítja azt, hogy a Hustler TV játssza az arcraélvezős filmet. Kovi szerint kizárt, hogy az európai sugárzású pornócsatorna csak és kizárólag egy magyarországi valóságshow-szereplő miatt folyamatosan ismételjen egy filmet. "A holland tévécsatornát nem érdekli egy magyar valóságshow-szereplő. Ha adták is a filmet, véletlen lehet. A Brillbabes valóban forgat filmeket is, az lehet, hogy ők eladták ezt valakinek" – mondta Kovi a Velvetnek, és megerősítette, hogy az ügynökség pornós weboldala nem érhető el magyar IP-címekről. Az ügynökséget is megkerestük, hiába. “Senki, semmilyen magazinnak nem nyilatkozik tőlünk” – mondta a Velvet megkeresésére a Brillbabes modellügynökségtől az Eszter nevű kontakt.

Tengermélyérzésű Vera pornográf képeit októberben küldte el szerkesztőségünknek az egyik olvasó, a képek készítéséről, a videó létezéséről továbbra sem tudni semmi kézzel foghatót. Az RTL Klub akkor azt nyilatkozta, megvizsgálják az ügyet. Mivel a játékos nem szólt nekik a múltjáról, ha beigazolódik, hogy pornózott, kizárják a játékból. A Velvet úgy tudja, a csatorna mindeddig nem döntött Kertész VV Vera sorsáról.

(Ha szeretné megosztani VV Vera szexjelenetét videón, írjon a velvet@mail.index.hu e-mail címre.)