Örök kérdés férfiak és nők körében is a sperma lenyelése. Mennyire fontos? Szerethető-e az íze? A kapcsolat mélyítésének számít, vagy teljesen alap? Ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ.

Heidi Klum elmondta, milyen úton tanult meg rendesen orálisan kényeztetni, de abba sajnos nem avatta be a világot, mit csinál a végén. A sperma lenyelése valószínűleg a hardcore pornó széleskörű elterjedése óta számít magától értetődő kérdésnek a szex alkalmával, elég csak meghallgatni két férfi közti beszélgetést a legutóbb lezavart aktusról, ahol az első kérdések egyike szinte biztosan ezzel kapcsolatos lesz. Rögtönzött közvéleménykutatásunk szerint a férfiak általában nem várják el, de nem is bánják, ha nem kell feleslegesen ágyneműt mosni.

Csak ne essen teherbe

“Nekem nagyon fontos, hogy a nő lenyelje, ez is bizonyítja a bizalmat és az elfogadást. Olyankor érzem, hogy férfiként tekint rám a ribanc” - foglalta össze különösen macsó módon a 28 éves Albert. Van viszont macsó, akinek egészen más a fontos. “Hát én leszarom, hogy miként gazdálkodik a cuccal, a lényeg, hogy ne essen teherbe tőle” - foglalta össze röviden a 31 éves Krisztián. A 34 éves Zoltán szintén nem csinál gondot az ügyből: “Szerintem a szopás minősége a lényeg. Ettől függetlenül örülök neki, ha lenyeli, de ha nagyon nem akarja, nem sértődök meg rajta, mivel én sem nyelném le.”

Mint egy Coelho-idézet

Lenyelje a partner?

Nem szabad elhallgatni a széplelkű férfiakat sem, a válságmenedzserként dolgozó 29 éves Péter például nem túl magas, de irodalmi példával hozza párhuzamba a kérdést. “Azt gondolom, hogy a sperma lenyeletése és a szájba élvezés intézménye pont olyan, mint egy Coelho-idézet; ha elolvastál egyet, elolvastad az összeset. Sőt ha jobban átgondoljuk, csak a fantáziánkat izgatja, hiszen az ejakuláció rejtve marad a száj üregében. Sokkal produktívabbnak tartom, ha látja az ember a végeredményt, ha az nem veszik el a tápcsatorna ismeretlen rejtekében. Vizualitásunkat és fantáziánkat egyszerre szolgálja ki, hogy ha a bukkake keresztapjaként is ismert Kazuhiko Macumoto által kijelölt utat járja az ember. Aki mindenképp ragaszkodik a nyeletéshez, annak pedig még mindig ott van a bukkake-gokkun egy jó befejezéshez.”

Elmélyül a kapcsolat

Na és hogy viszonyulnak a kérdéshez a meleg férfiak, akiknek gyakran mindkét pozícióban is helyt kell állni? “Szerintem a lenyelés a kapcsolat elmélyülésének egy szintjét jelenti, ugyanúgy, mint a koton nélküli szex. Ez főleg a melegeknél van így szerintem, akik azért az átlagnál kicsit jobban paráznak az AIDS-től. Egy tipikus egyéjszakás kalandban jellemzően nem fícsör a gecinyelés, kicsit később viszont már pont azért igen, mert valamilyen szinten tabunak számít az alap dolgokhoz képest, és ettől izgalmasabb. Pont ezért izgalmasabb annak is, akinek lenyeli, és annak is, akiét lenyeli” - mondta a 36 éves István.

Fáj a gyomor

Természetesen a leggyakoribb áldozatoknak, a nőknek van a legradikálisabb véleménye a jelenségről. Sokan inkább elmismásolják a dolgot. “Én inkább elsumákolom, nyilván nem nyíltan kiköpöm, hogy fúj, csak hát kieresztem a számból. Ez azért van, mert nagyon megfájdul tőle a hasam” - mondta a 26 éves Vivien.

Csak ha nagyon kell

Ön lenyeli?

A legjellemzőbb az, hogy a nő nem kedvtelésből, de azért lenyeli a magot. “Ha nagyon kell, lenyelem, mert mondjuk olyan a helyzet, hogy nem lehet kiköpni, de nem okoz örömet. Ha lehet, kiköpöm, de az meg ciki, hogy összebújás helyett köpköd az ember. Egyébként még nem találkoztam pasival, aki vagy az egyiket vagy a másikat szóvá tette volna, nem volt soha téma. Nálam nem befolyásolja a dolgot, hogy egyéjszakás kalandról van szó vagy életem szerelméről” - mondta a 29 éves Móni. “Szándékosan élvezetből még sosem nyeltem le, de tudom, milyen, mikor a torkomhoz ér, persze nyilván előfordult már balesetből, hogy lenyeltem picit, de összerándul tőle a garatom, nem is rossz az íze pedig, nem tudom, miért. Gondolom, tartalmaz olyan összetevőket, amiket nem ízként, inkább  savas vagy valamilyen anyagként észlelek, és nekem tiltakozik a szervezetem, nem is tudnám élvezettel lenyelni” - mondta a 28 éves Lili.

Inkább ez, mint látni a spermát

Van azért remény azok számára is, akiknek ez különösen fontos kérdés, erre pedig a 23 éves Ildikó a bizonyíték. “A vécében beszélgettünk erről a csajokkal egyszer, és egyikük azt mondta, hogy ő annyira utálja látni a spermát, hogy csak azért nyeli le, és szívja ki az utolsó cseppig, hogy ne lássa. Nálam partnertől és szextől függ, kinek nyelem le, hosszú kapcsolatban ez természetes, de mindet.”

Gondoljunk az élvezetre!

Szerencsére az interneten találhatunk pár hasznos tanácsot, ha nagyon végig akarjuk csinálni a szopatást. A leggyakrabban a megfelelő diétát ajánlják a férfiaknak, amivel javítani lehet a sperma ízén. A kifejezetten a témára szakosodott dontspitswallow.com egyik hozzászólója szerint például az is megoldás, ha az ember ázsiaiakkal zavarja le csak az orált, mivel talán a helyi ételeknek köszönhetően, de az ottani sejtecskék sokkal ízletesebbek. Egy névtelen hölgy szerint a szopó félnek érdemes narancslevet inni előtte, mert valamennyire elnyomja az ízt. Egy másik hozzászólás viszont pontot is tesz az ügy végére: “Egészen addig gyűlöltem nyelni, ameddig rá nem gondoltam, mekkora élvezetet okozok ezzel a pasimnak. Utána csak ez járt a fejemben és csak nyeltem. Az elején semmi nem volt, aztán még élvezni is elkezdtem!”