A kajákat a konyhán kívül a hálószobában is lehet alkalmazni, de csak óvatosan. Bármennyire is izgatónak tűnik egy édes és jeges nyalóka, ugyanúgy veszélyes lehet a használata, mint a formája miatt egyértelmű szexjátéknak tűnő uborka. Ha szex közben éhezne, rendeljen inkább szusit.

Szeretünk enni, szeretünk dugni, de a kettőt már nem sokan szeretik keverni. A legtöbb embernél kicsapja a biztosítékot ha étel is kerül az ágyba, és számukra már egy tejszínhabos maszatolás is borzasztóan perverznek számít, pedig vannak, akik előszeretettel vonnak be például gyümölcsöket, szirupokat, vagy akármi más ehető dolgot a szexbe. A legtöbb embernek az afrodiziákumok jutnak eszébe, ha a szex és az ételek kapcsolatáról kérdezzük őket, de volt aki továbbment, és Nigelláról kezdett el fantáziálni, vagy római orgiákról. Utóbbiból kiindulva biztos sokan vannak, akik szeretik, ha egy fél fürt szőlőt gyömöszölnek a pinájába, de azért valljuk be, ez tényleg nem általános. Persze ha finomabban fogalmazunk, vagy akár finomabban bánunk azzal a szőlővel és a nővel is, akár egy izgalmas dolog is kisülhet a dologból.

Az ételek hálószobába bevitelét természetesen ne úgy képzelje el, hogy telepakolja a másik testét felvágottal. Az askmen.com összegyűjtött pár olyan ételt és italt, amiket akár szex közben is fogyaszthat vagy használhat, akár úgy, mint bármilyen más szexjátékot.

Pezsgő

Az oldal először a pezsgőt ajánlja, mint egy igazán szexi italt, amit egymásra lehet öntözgetni, hogy aztán az utolsó cseppig le lehessen nyalni egymás testéről. Az izgatás mellett az is előnye lehet ennek, hogy állítólag csodát tesz a spermával – legalábbis az ízével – vagyis egy kis fröcskölés után boldogan ki lehet elégíteni a férit akár szájjal is. Arra viszont kifejezetten figyelmeztetnek, hogy szopás közben ne nagyon legyen pezsgő a nő szájában, mivel a buborékok inkább csípik, mint izgatják a makkot.

Mentolos cukorka

Bár a közelgő hidegben nem biztos, hogy sokan vágynának még több hűvösre, de sokak szerint a mentolos íz, és a vele járó hűsítő érzés is szexi és izgató tud lenni – leginkább orálszex közben. Persze nem mindegy, hogy milyen cukrot használunk, mert belegondolni is rossz, hogy mennyire csípheti a csiklót egy erősebb mentolos cukorka.

Csokoládé, méz, tejszínhab

A csokoládéöntet a tejszínhab mellett egy klasszikusnak mondható játékszer a szexben, amit sokan szeretnek, bár vannak, akik inkább idegenkednek tőle a barna szín miatt. A tejszínhab már-már unalmas, a méz pedig lehet, hogy szexinek tűnhet az aranybarna színe miatt, de el is ronthatja a hangulatot, ha a párnától a lepedőn át a hajunkig minden ragacsos lesz. De ha izgatja a fantáziáját a ragacsos szex, és mindenképpen kipróbálná, akkor használjon inkább juharszirupot, ami sokkal vizesebb, így könnyebben lenyalható a testről.

Gyümölcsök

Ha valaki a gyümölcsökre izgul és arra, ha egy nő testéről eheti le azokat, akkor tényleg csak a fantázia szabhat határt. Persze most ne félbevágott görögdinnyékre gondoljon. A nagyobb gyümölcsöket felkockázva érdemes szétteríteni a testen, de a legkönnyebb az aprószemű, piros gyümölcsöket lehet leeszegetni a másikról. Persze a testnyílásokkal már óvatosan kell bánni, mert senki nem szeret az ügyeletre rohangálni egy punciba felpréselt almadarabka miatt.

Jeges nyalókák

Ez is inkább egy nyári napon lehet izgalmas, és nem is lehet mindenhol használni. A benne található cukor miatt ugyanis nem ajánlatos feldugni ezt a nőnek, mivel a cukor segítségével könnyen elszaporodhatnak a baktériumok, ami fertőzésekhez vezethet. A test bármely más felületén viszont nyugodtan lehet használni.

Zöldségek

És végül jöjjenek azok a klasszikusok, amik minden szex-szerelem-gyengédség rovaton felnövő embernek az eszébe jut akkor, ha az ételeket és a szexet egy mondatban említjük. A répa és az uborka formájából és méretéből adódóan elég egyértelmű, hogy mire alkalmas, de ezek azok az ételek, amiket a legkevésbé sem ajánljuk, hogy használja. Persze ha mindenképpen az uborkára izgul, akkor beterítheti vele partnere testét, de mindenki jobban jár, ha a pinába nem kerül zöldség, és semmi más étel sem. A répából, uborkából, vagy bármi ehető dologból ugyanis letörhetnek darabok, amiket aztán nagyon nehéz kihalászni a nő hüvelyéből, és senki, még az orvos sem örülne egy ilyen szex-balesetnek.

Az konyhán kívül a hálószobában is van helye az ételnek, és el lehet játszani vele, de mint máskor, ilyenkor is fontos a kommunikáció, és ezt sem lehet ész nélkül csinálni. Például ne szórjanak egymás testére csilliport, vagy bármi erős fűszert, és ha lehet, a nemiszerveket is kerüljék el az ételek az esetleges balesetek, vagy fertőzések miatt. De ha kedve tartja, bármilyen más testfelületet beteríthet édes öntetekkel, gyümölcsökkel, vagy akár szusival is, ha épp azt kívánja, csak a wasabit hagyják ki.