Az expornóst több mint húszezren követik a Facebookon, Monique Covet hatalmas dekoltázsát rendszeresen fotózza, de nem mutat meg mindent. Jelenleg Olaszországban él, tíz évvel fiatalabb pasija van, aki el akarja őt venni feleségül.

Monique Covet az életét kedve szerint dokumentálja a Facebookon, annak ellenére, hogy alig forgat pornófilmet, rengetegen kíváncsiak arra, mit csinál ma, hogyan él. A pornószínésznő van, hogy reggel a mosdóban fotózza magát, vagy egy barátnőjével csókolózik, méretes kebleiről rendszeresen készít fotót. A Velvetnek azt nyilatkozta, akkor szokott posztolni a Facebookra, amikor kedve van, és azt, amilyen kedve van éppen. Monique Covet jelenleg Olaszországban él, ritkán jön Budapestre, a karácsonyt sem tölti Magyarországon. A sorscsapások után úgy tűnik, Monique Covet élete rendeződött, rengeteget utazik, és élvezi az életét.

Két évvel ezelőtt egy szakítás után nyilatkozott a Velvetnek magánéletéről, akkor azt mondta, szűzhártyaplasztikát is bevállalt volna, csak hogy minden tökéletes legyen a párkapcsolatában. A pornószínésznő féléve kapcsolatban él olyasvalakivel, akit már évek óra ismer, és akivel boldog. "Négy-öt éve ismerem, azt lehet mondani, hogy minden tökéletes. Csak az a baj, hogy tíz évvel fiatalabb nálam. Nem néz ki annyival fiatalabbnak. Feleségül akar venni" - nyilatkozta a Velvet megkeresésére Monique Covet, akit a Facebookon több mint húszezren követnek nap mint nap.

A Facebookon főleg pozitív megnyilvánulásokkal találkozik, kevesen támadják, vagy szólnak be neki. Úgy áll hozzá, hogy akkor lesz baj, ha már nem lesznek irigyei. Covet 1995 és 2001 között dolgozott a felnőttiparban, 2010-ben beharangozták, hogy visszatér. A filmet végül nem követte több film, a nagy visszatérés talán még várat magára. "Állandóan úton vagyok, nem tudom, hogy az én koromban érdemes lenne-e csinálni. Az egész pornóipar megváltozott, ma már nem fizetnek annyit. Más lett a piac az internettel. Jelenleg élő műsort csinálok, különböző weboldalakon, több weboldalon is" - tette hozzá a pornószínésznő, aki 16 évesen még modellként bulímiás lett, később pedig az anorexiával kellett megküzdenie. Terápia, családi problémái és a balesetei után úgy tűnik, boldogabb, kiegyensúlyozottabb, teljesebb életet él mint évekkel ezelőtt.