Marc Dorcel pornót forgatott a dunakeszi focipályán, augusztusban szifiliszbotrány volt Los Angelesben, ami Aletta Oceant is érintette. Hivatali eljárás okos kijátszásával Pablo Lapiedra, aki a vád szerint kiskorúakkal forgatott pornófilmet, szabadon távozott Budapestről. A brit X-Factor egyik zsűritagjáról kiszivárgott a szexvideója, a CIA-igazgatója pedig lemondott, miután két szeretője egymásnak esett.

Idén itthon semmi szaftos nem történt, nem volt jobbikos pornós, mint 2011-ben, és egyik politikusról sem derült ki semmi mocskos. Volt azonban szifiliszbotrány a pornósok körében, kiderült, hogy Marc Dorcel anált forgatott a dunakeszi focipályán, szabadlábon távozhatott a pedopornós Lapiedra Budapestről. Külhonban leginkább két nagyon botrány mozgatta meg a világot, az egyik az brit X-Factor zsűritagja, Tulisa házivideója, a másik pedig a CIA körüli szexbotrány.

Aletta Oceant penicillin injekcióval kezelték szifilisze miatt

A pornószínésznő egy olasz felnőttfilmestől kapta el a szifiliszt augusztus végén, aki pedig volt barátnőjétől, nem pedig pornóstól fertőződött meg. Aletta Oceant a focista Didier Drogbával is hírbe hozták, hogy a focistát egész biztos megfertőzte, Ocean azonban a Velvetnek elmondta, rosszindulatú pletyka az egész. A szifiliszbotrány – amit Mr. Marcus robbantott – a Los Angeles-i pornóbirodalmat hetekre leállította. A meleg pornószínész titkolta pozitív eredményeit, így akikkel forgatott, azokat mind megfertőzte – sok melegpornós heteroszexuális filmeket is forgat. Rocco Siffredi akkor azt nyilatkozta, tudomása szerint sok kelet-európai pornós is érintett. Ma már penicillinnel jól kezelhető a szifilisz, az első injekció utáni negyedik napon már nem fertőz a vírus.

Dupla anál a dunakeszi focipályán

A 75 perces Anal Football Club című pornófilmet a francia Marc Dorcel forgatta a dunakeszi focipályán. A film egyik főszereplője az AVN-díjas Aleska Diamond, a történet szerint a gyúrók, a focisták és mindenki, aki csak a helyszínen van, megcsinálják egymást mindenhogy. Bár a filmet 2010-ben forgatták a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sport Egyesület pályáján, fényes nappal, a botrány 2012-ben robbant – főleg politikai oka volt.

Pablo Lapiedra, a gyerekpornós szabadon távozott Budapesten a börtönből

Kicsi Lupe exférje, Lapiedra okosan kijátszotta a magyar hatóságokat. A gyermekpornográfiával vádolt 37 éves férfi a kiadatási kérelméről való döntés előtt pár nappal menedékjogot kért, hogy ezzel is időt nyerjen. Aztán a kiadatása körüli bürokratikus útvesztőben valami baj történt, és mivel nem jöttek Lapiedráért a kolumbiai hatóságok Budapestre, a férfi szabadon távozott. A kolumibiaiak aztán kiakadtak a magyar hatóságokra, és bár Lapiedra már tavasszal elhagyta a börtönt, az ügyre csak szeptemberben derült fény. A férfit a magyar-román határon fogták el, 2011. december 27-én hagyták jóvá a kiadatási kérelmét, a férfi azonban január 20-án menedékjogot kért Magyarországtól – ezzel megzavarva az ügymenetet. Pablo Lapiedra ügyét Kolumbiában tárgyalták volna, a spanyol férfi azonban harmadszor tűnt el a hatóságok elől.

Az x-factoros Tulisa térdel és szeret a szexvideóján

Tulisa Contoslavos a brit X-Factorban tavasszal a csapatokat mentorálta, amikor exe kiszivárogtatta a mobiltelefonnal felvett orál jelenetet. Contoslavosnak később 100 000 font (35 millió Ft) kártérítést ítélt meg a bíróság, a zsűritag természetesen kiakadt. Pedig nincs miért, gyakorlatilag ma már elkerülhetetlen, hogy a nagy szerelemben felvett szexjelenetek ne kerüljenek fel az internetre. A videót elnézve nincs semmi szégyellnivalója, a felvételen ráadásul az egykori bandájából megismert pasiját pippantja le. A videóra egyébként úgy derült fény, hogy egy másik bandatag felismerte haverja farkát a videón.

A CIA-igazgatójának két szeretője miatt kellett távoznia

A tampai FBI ügynök hozta nyilvánosságra a CIA főnöke, David Petraeus és Paula Broadwell viszonyát. A CIA-igazgatója két szeretője cicaharca miatt szívta meg. Petraeus életrajzírója, Paula Broadwell ugyanis fenyegető e-maileket írt Jill Kelley-nek. Kelley pedig az FBI-hoz fordult, azaz a tampai, félmeztelen FBI-oshoz. A washingtoni kongresszus a CIA és az FBI álláspontját is meghallgatta az ügyben, már Obamának is kellemetlen volt az ügy. November 9-én Petraeus lemondott, november 13-án a Pentagon is elismerte, hogy vizsgálja Kelley levelezését.