Nemcsak a férfiak, hanem a nők is érdeklődnek a felnőttfilmek iránt, merőben eltér viszont az ízlésük ezen a területen. Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amik a csajoknál fontosak egy pornóban, vagyis amikre ők is fel tudnak izgulni.

Jó sztori

Sok férfi többek közt azért részesíti előnyben a netes pornónézést a pornócsatornákkal szemben, mert nem kell végigszenvedniük a film sztoriját, ha rájuk jön a maszturbálhatnék. Ezzel szemben a nők, ahogyan a valós életben is, és ahogyan a fantáziájukban is, szeretik és elvárják a körítést, tudni akarják, hogyan került a bébiszitter a családhoz, még mielőtt apuka meghúzza a kanapén, és jobban bele tudják magukat élni a történetbe akkor, ha a lovászfiú öt percig romantikusan udvarol a farmer feleségének, még mielőtt maga elé térdelteti. "A videómegosztókon legtöbbször azokat a pornókat keresem, amik nem 4-5 percesek. Gondolom, ez a pasiknak megfelelő időmennyiség, de én jobban szeretem az egész filmeket, amiknek van sztorija, és ha az még szórakoztató is, plusz élvezetet tud nyújtani" – írta egyik olvasónk, Éva.

Meggyőző hangok

A nők számára kiábrándító tud lenni a szinkronizált pornó, de azok a filmek is, amikben a pornószínésznők végig üvöltenek a gyönyörtől. A megjátszott hangok, a túljátszott szerepek inkább kiábrándítóak, mint izgatóak, a nők okkal jobban fel tudnak izgulni az apró nyögdécselésekre, félig elfojtott hangokra, amik nem a közönségnek szólnak. "A hangos nő szerintem egyfajta elvárás a férfiaktól, azt hiszik, egy csaj csak akkor élvezi a szexet, ha ordibálnak és visítanak közben. Ezért a nők jó ideje ordítanak és visítanak szex közben. A nők egymást közt viszont egyből levágják, mik a valódi élvezet hangjai, és mi a színjátszás. Ezért nem szeretem a pornóban a hangoskodást" –mondta Brigitta.

Valódi orgazmus

A valódi hangok mellett a valódi orgazmust is favorizálják a nők a felnőttfilmekben, éppen ezért van az, hogy a legtöbb profi művet nevetségesnek tartják. A pornószínésznők számára a forgatás munka, nincs olyan nő, aki közülük azért dug a kamerák előtt, mert annyira élvezi a szexet. Ugyan előfordult már, hogy egy-egy szereplő valóban elélvezett, de ez a szám eléggé elenyésző. A pornószínésznők orgazmusa megjátszott, ezt pedig a férfiakkal szemben még egy szexben kezdő nő is egyből levágja. "A megoldás erre az amatőr házipornó, amit a párok otthon vesznek fel, és úgy landol a neten. Na, azokon látszik, hogy a nő élvezi az egészet, és a végén valóban kielégül. Gyönyörű és izgató, ahogyan lüktet a puncija. Egy pornószínésznő ilyenkor csak üvölt egy nagyot, meg felakasztja a szemeit. Nevetséges" – vélekedett Klaudia.

Természetes nők

A nők pornófilmek iránti ellenérzésének egyik oka az idealizált szereplők: a jelenetekben válogatottan szép nők szerepelnek, emiatt pedig az átlag háziasszonynak önértékelési gondjai adódhatnak. Ezért nemcsak nézni nem szeretik a felnőttfilmeket, hanem azt sem szívesen tolerálják, ha a párjuk ezekre van rákattanva. Megint más tészta az amatőr pornófilm, amiben olyan nők szexelnek, mint bármelyik szomszéd lány. "Azokat a videókat szeretem, amikben nem a szilikonos műanyagok produkálják magukat, hanem igazi, természetes nők, egy kis úszógumival, egy kis narancsbőrrel, ami szinte mindenkinek van otthon. Ezzel tud a legtöbb nő azonosulni szerintem" – írta Kornélia.

Nőközpontú szex

Amitől az egyik legnagyobb idegenkedés van a nők részéről, az a megalázó szex a pornóban. Legyen bármilyen műfaja a produkciónak, a nő mindig eszköz, akit a férfiak kényük-kedvük szerint használnak, közösbe dobnak, mélytorkoztatják, térdepeltetik, farkukat csapkodják az arcán vigyorogva. Bár vannak nők, akiknek titkos vágyuk az alárendeltség, egyáltalán nem ez az általános, éppen ezért kevés olyan akad közülük, akik az ilyen filmekre felizgulnak. "Sajnos nagyon kevés olyan pornó van, ami nőközpontú, amiben a férfiak gyengédek, odafigyelnek rá, és nemcsak fájdalmat okoznak neki. Hiányolom a nyalást is a hetero filmekből, pedig szopás van bőven, ebből is látszik, hogy a pasik vannak kiszolgálva ezen a területen" – mondta Rita.