18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Négy dolog a pornóból, amit soha ne utánozzon

2013.05.31. 21:57
Szokták mondani, hogy mostani fiatalok a pornófilmeket szocializálódnak, ennek köszönhetően pedig jóval felvilágosultabbak, mint a korábbi generáció volt annak idején. A baj csak az, hogy a pornófilmek nem minősülnek felvilágosító videóknak, emiatt pedig rengeteget hibázhatnak azok, akik ezeket a szexjeleneteket veszik alapul saját szexuális életükhöz. Ráadásul nemcsak a kamaszok, de még a felnőttek sincsenek sokszor tisztában azzal, hogy a pornójelenetekhez képest mi a helyes lépés. Most összegyűjtöttük, miket ne csináljon soha a felnőttfilmek alapján.

Szex idegennel, gumi nélkül

A HIV-botrányok miatt Los Angelesben már csak gumival forgathatnak a pornósok, de a legtöbb korábbi filmben és a Pornóvölgyön kívül a jövőben is több helyen csapnak bele védekezés nélkül a lecsóba a színészek. Ha egy monogám kapcsolatban ez a példa, azzal nincsen gond, de komoly veszélyt jelent, ha a videók hatására a nézők úgy gondolják, semmi szükség a kondomra. A legtöbb jelenet ugyanis a következőképp zajlik: vadidegen emberek két percig szívélyesen dumálnak egymással, újabb két percen belül pedig már le is kerül a bugyi és a gatya, az aktus pedig mindenféle védekezés nélkül jön létre. Még a pornósok is sokáig gondolták azt, hogy ezt megtehetik, hiszen folyamatos ellenőrzésnek vannak alávetve, de mint azt a példa is mutatja, ez sem egy biztonságos módszer a HIV és egyéb nemi betegségek kizárására.

Anális szex minden előkészület nélkül

Másik kedvenc példánk a pornóhülyeségekre, amikor a fentebb említett szexjelenet öt percen belül anális közösülésbe torkollik úgy, hogy a kész film szerint mégcsak síkosítót se használnak a színészek. Pedig abból jut bőven, nemcsak az anális jeleneteknél, hanem a vaginálisoknál is, csak ez a legtöbb esetben kimarad a videókból. Ahogyan arról sincs szó benne, hogy az anális szex előtt a pornószínésznők is beöntést kapnak, és ez a módszer ajánlott mindenki számára, különben az aktus szagos, szaftos lehet, síkítás, tágítás nélkül pedig fájdalmas és egészségre ártalmas.

Seggből szájba, seggből punciba

Elég gázos az is, hogy a jelenetek alapján a szereplők egyik pillanatról a másikra váltanak a végbélből a hüvelybe, sőt, az anális szex után a férfiak még szájba is adják a farkukat. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a végbélben mennyi mikroorganizmus található, amik a hüvelybe és szájba jutva mindenféle fertőzést okozhatnak, és ezt még egy alapos beöntés sem védi ki.

Szex, ha nemet mond a nő

Sajnos az internetet ellepték a megerőszakolós videók is, pl.: két férfi betör egy házba, ahol egy nő épp alszik, felébresztik, kikötözik és közösülnek vele, de nem is kell ennyire szélsőséges jelenetet felhozni példaként. Rengeteg olyan filmet fogattak, amiben a nő egyértelmű nemet mond a pasinak a szexre, az mégis tovább fogdossa, aztán pár perccel később a csajnak is megjön a kedve, és máris élvezi a dolgot. A valóságban elég kicsi az esélye annak, hogy a dolognak szép vége lesz, egy férfinak kötelessége az első nem elhangzása után leállnia, még mielőtt az eseményeknek súlyos következményei nem lesznek.