Mi az, amit még nem csinált, de szívesen kipróbálná? Hármasszex? Vagy másokat nézne szex közben élőben? Keményebb szexről fantáziál? Szavazzon!

Akár a filmekből, akár saját kútfőből, de mindenkinek vannak olyan vágyai, amiket szeretne megélni, mielőtt meghal. A vágyakat most szexuális élményekre értjük, csupa olyasmire, aminek a gondolata mindig is felizgatta, de sosem merte kipróbálni. Vagy azért, mert nem volt ehhez partnere, vagy azért, mert ugyan a fantáziája szárnyal, de túl lusta ahhoz, hogy tényleg az ágyon kívül szexeljen. Általában a párkapcsolatok szenvedélyes időszakára jellemző, hogy mindent kipróbálnak. Jó esetben az első egy év valóban arról szól, hogy felfedezik egymás testét, egymás határait mindenhogyan: szexelnek a konyhapadlón egymásról lenyalogatva a hűtő tartalmát, szexelnek a tengerben, vagy épp egymásnak esnek az utcán egy kapualjban.

A felmérések szerint a férfiak és a nők fantáziájában is előkelő helyet foglalja el a hármasszex, szex a szabadban, és a kicsit keményebb szex (kötözés, análszex, szexuális segédeszközök használata, szerepjátékszex, szex azonos neművel). Összeszedtük a teljesség igénye nélkül azokat, amiket érdemes kipróbálni, olyasmiket, amiket filmekben, pornófilmekben látni, és amiket érdemes megélni – ha másért nem, azért, hogy elmondhassa, kipróbálta, nem jött be annyira. Szavazzon, melyiket szeretné a leginkább kipróbálni!

Szex hárman, többen, másokat nézni közben

Melyiket próbálná ki?

 

Szex máshol, mint az ágyban

Melyiket próbálná ki?

 

Keményebb szex: anál, vibrátor, fenekelés

Melyiket próbálná ki?

 

Szex idegennel, egyéjszakás kaland és gyorsszex

Melyiket próbálná ki?

Játszadozás egyedül és egymással

Melyiket próbálná ki?