18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Őket tartják a legokosabb pornósoknak

2013.09.11. 21:27
Sasha Grey még a középiskolát is hamarabb végezte el, mint a korosztálya, Asia Carrerának pedig 156-os IQ-ja van. Összegyűjtöttük a hozzájuk hasonló intelligens szexmunkásokat.

Ha pornószínésznőkről van szó, mindenkinek üresfejű cicababák jutnak az eszébe, pedig az intelligencia és szexmunka nem minden esetben zárja ki egymást. Példa erre mondjuk Michelle Wild, aki kemény pornójelenetei mellett azzal vált híressé itthon, hogy 150 feletti IQ-val rendelkezik, és a terpesztés mellett összefüggő mondatok alkotására képes. De itt van például Mészáros Dóra is, aki könyvtár-informatika szakon végzett az egri főiskolán.

Galériánkban most olyan amerikai pornósokat gyűjtöttünk össze, akik némi észért is sorba álltak, nemcsak jó testért. Sasha Grey például még a középiskolát is hamarabb végezte el, mint a korosztálya, Asia Carrera-nak pedig 156-os IQ-ja van. Kattintson az alábbi képre a többiekért!