Az adventi szexnaptár karácsony előtt 2-3 héttel sem ciki, azt is eljátszhatják, hogy karácsonyig csak előjáték van, minden mást pedig karácsony estére tartogatnak. De akár minden napra kitalálhat valamilyen játékot, hátmasszázst, kézimunkázást, szextingezést. És az orálszex sem olyan rossz ajándék.

Az ünnepek a legtöbb embernek azt jelentik, hogy a családjával tölthetik az idejük nagy részét, annyit ehetnek, amennyit bírnak, pihenhetnek, és élvezhetik az együttlétet – például a szülői házban, a régi gyerekszobában, minél halkabban. Összeszedtünk pár tippet, mivel dobhatja fel az ünnepeket.

Adventi szexnaptár

Az adventi szexnaptárat bármilyen formában felvezetheti (gyufásdobozokban, képeslapokon például), és karácsony előtt 3 héttel is nyugodtan belevághat. Akármilyen trendi, vagy saját készítésű formában elkészítheti a szexnaptárat, és kiteheti a falra. Édességek helyett minden napra találjon ki valamilyen szexuális vagy intim ajándékot, aminek a partnere örülne. Mielőtt még a pornóoldalakat bámulná kreatív gondolatokért, gondolja át, mik azok az intim cselekvések, amiket együtt szeretnek (vagy valaha szerettek) csinálni. Például hátmasszázs, reggeli az ágyban, kézimunka a parkolóban meló előtt, hajmosás, satöbbi. Fontos, hogy ezek személyesek legyenek, a szextingezést is bevetheti: tehát ha valaki imádja a partnere meztelen lábfejét, akkor kérjen arról fotót. Aki a mellekért rajong, a szexnaptár egyik napján kérjen azokról fotót, napközben, hétköznap. A naptár része lehet akár a szex a konyhapulton, vagy szembekötős játék etetéssel, mint a 9 és fél hétben, bármi, aminek mindketten örülnek. Azt is eljátszhatják, hogy karácsonyig csak előjáték van, a konkrét szexet pedig karácsonyra tervezik.

Szex a szülői házban

Az ünnepek alatt, és azok közeledtével megszaporodnak a családlátogatások, aminek sok hátránya és előnye is van. A szex a szülői házban még a 40-hez közel is tud izgalmas lenni: gyorsan, halkan, titokban kell csinálni, legalábbis ezt érzi az ember a szülői házban, ha ott tör rá a vágy. Holott a szülők nem hülyék, sejtik, hogy a szobában nem csak alszanak a fiatalok. Akár a szülői házban, akár vendégségben, más házában szexelni azért izgalmas, mert bárki benyithat, vagy bekopoghat, még éjjel is fennáll annak a veszélye, hogy anyukának vagy apukának beszélgetni támad kedve.

A legjobb ajándék az orálszex

Ha nincs ötlete, mivel lepje meg Mikuláskor vagy szenteste a partnerét, adja a legtutibbat: orálszexet. Nem reprezentatív körkérdésünkből kiderült, hogy a megkérdezett nők és férfiak mindegyike boldog a gondolattól, hogy ajándékba orálszexet kapjon. Több válaszadó nő is megelégedne azzal, ha a karácsonyt hajnalig tartó nyalással ünnepelhetné, és természetesen férfiak is vannak, akik boldogok lennének, ha imádottjuk térdelne és szeretne.

Adjon szexet Mikulásra!

A szexshopok minden évben megannyi fehérneműt kínálnak a Mikulás témában, de ha nem akar magából totál hülyét csinálni egy tangás rénszarvas jelmezben ácsorogva, akkor csak válasszon egyszerű piros vagy fekete-fehér fehérneműt, és lepje meg abban reggel a partnerét. A férfiaknak pedig azt tanácsoljuk, felejtsék el a pornós jeleneteket, és semmiképp ne akarjanak Mikulás jelmezben vagy krampusznak öltözve szopatni. A nők az Ann Summers kínálatából meríthetnek ötletet, de az iszonyú drága, és nagyon szép fehérneműket kínáló Agent Provocateurt is ajánljuk.

Ajándékozzon klassz bondage cuccot!

Ha már 2013 A szürke ötven árnyalata éve lett, akkor stílusos az évet kinky játékszerekkel búcsúztatni. A mamipornóként elhíresült könyvben gésagolyókról, paskolókról, bilincsekről olvasni, ezeket akár teljes szettben is beszerezheti, de darabonként is árulják természetesen. A könyv ihlette szexjátékszereket kétféle szettben is kínálják, a soft és a hard verzióban.