Mire vágyik egy pornószínésznő? Az Amazon wishlisteket nézve erre választ kapunk, például Aleska Diamond a hobbijához kapcsolódó tárgyaknak örülne, a keménypornós Belladonna análtágítókra vágyik. Gina Lynn strandmatracokat szeretne több színben, a szőke hajú Alexis Texas pedig a kutyájának vásárolgatna.

Aleska Diamond miniruhákat és légtornász holmikat szeretne

Aleska Diamond lelkesen vezeti az Amazonon, mire vágyik, a kívánt tárgyak közt mostanában a hobbijához köthető holmik vannak, mint például az aerial hoophpz könyv. Miniruhákból van a legtöbb a listán, rózsaszín, piros, fekete szűk ruhákat, mélyen kivágott, pántos ruhákat is szeretne az expornós. A pornószínésznők wishlistjeit nézve az övé a legkevésbé megdöbbentő, Belladonna, a keménypornós rendezőnő matrjoska babát szeretne, és anál tágítót.

Belladonna matrjoska babákra vágyott

Síkosítókat, anál tágítókat, sportcipőt és vázákat jelölt meg Belladonna az Amazonon, mint vágyott termékeket. Van egy nagyon furcsa tárgy is, ami egészen eltér a lakberendezési tárgyaktól és szexjátékszerektől: a hatdarabos orosz matrjoska baba. Érdemes megnézni az egymásba rakható fa babák formáját, és az análtágítók formáját, amiket bejelölt a listáján, természetesen rossz az, aki rosszra gondol... A bizarr, hardcore pornós rendezőnő és színésznő 2010-ben használta utoljára a wishlistjét, de a tárgyakat látva nem maradhatott ki a listáról.

Alexis Texas plüssállatokat, kütyüket és ribanc cipőt akar

Alexis Texas Belladonnával forgatott karrierje kezdetén, a panamai születésű pornós többszörös AVN-díjas művésznő. A kívánságlistájának élén plüssállatok vannak, iPhone töltő, iPad kijelző tisztítók, kutyaruhák, xbox wireless kontroll, utazáshoz szükséges párna és bőröndök is vannak. Kütyükből és a ribanc szettből van a legtöbb, utóbbi alatt értjük a platform magassarkú cipőket, a többféle műszempillát és a leggingst.

Gina Lynn strandmatracra és éjszakai fényre vágyik

A szinte már veterán pornószínésznő (1974-ben született) Eminem Superman videoklipjéből is ismert lehet, nemcsak a pornókból. Lynn konnektorba való éjszakai fényeket jelölt meg az Amazonon, továbbá strandmatracokat és még súlyzót is. Úgy tűnik, arra hajt, hogy olyan segge legyen, mint a brazil nőknek, Leandro edző DVD-jét is megjelölte, mellesleg a DVD leírásában az áll, ezzel el lehet érni a tökéletes bikini testet.

Sophie Dee tűsarkúkat akar

A walesi pornószínésznőnek igen fura az ízlése, de az is lehet, hogy pornóforgatáshoz válogatta például a camouflage tűsarkú csizmát. Parfümöket, fitnesz magazinokat és tűsarkú cipőket szeretne az Amazonon, Gucci, Louboutin, Prada, Jimmy Choo márkákból. Sophie Dee úgy tűnik, szereti a szerepjátékokat, rendőrnő szettre is vágyik latexből, de katonanős ruhát is bejelölt. Az is lehet, hogy sztriptízből él, amikor nem forgat.