18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Erre vágynak a pornószínésznők

2014.01.03. 21:27
Mire vágyik egy pornószínésznő? Az Amazon wishlisteket nézve erre választ kapunk, például Aleska Diamond a hobbijához kapcsolódó tárgyaknak örülne, a keménypornós Belladonna análtágítókra vágyik. Gina Lynn strandmatracokat szeretne több színben, a szőke hajú Alexis Texas pedig a kutyájának vásárolgatna.

Aleska Diamond miniruhákat és légtornász holmikat szeretne

Aleska Diamond lelkesen vezeti az Amazonon, mire vágyik, a kívánt tárgyak közt mostanában a hobbijához köthető holmik vannak, mint például az aerial hoophpz könyv. Miniruhákból van a legtöbb a listán, rózsaszín, piros, fekete szűk ruhákat, mélyen kivágott, pántos ruhákat is szeretne az expornós. A pornószínésznők wishlistjeit nézve az övé a legkevésbé megdöbbentő, Belladonna, a keménypornós rendezőnő matrjoska babát szeretne, és anál tágítót.

aleskad
Fotó: Tumblr / Amazon

Belladonna matrjoska babákra vágyott

Síkosítókat, anál tágítókat, sportcipőt és vázákat jelölt meg Belladonna az Amazonon, mint vágyott termékeket. Van egy nagyon furcsa tárgy is, ami egészen eltér a lakberendezési tárgyaktól és szexjátékszerektől: a hatdarabos orosz matrjoska baba. Érdemes megnézni az egymásba rakható fa babák formáját, és az análtágítók formáját, amiket bejelölt a listáján, természetesen rossz az, aki rosszra gondol... A bizarr, hardcore pornós rendezőnő és színésznő 2010-ben használta utoljára a wishlistjét, de a tárgyakat látva nem maradhatott ki a listáról.

belladonna
Fotó: Northfoto / Amazon

Alexis Texas plüssállatokat, kütyüket és ribanc cipőt akar

Alexis Texas Belladonnával forgatott karrierje kezdetén, a panamai születésű pornós többszörös AVN-díjas művésznő. A kívánságlistájának élén plüssállatok vannak, iPhone töltő, iPad kijelző tisztítók, kutyaruhák, xbox wireless kontroll, utazáshoz szükséges párna és bőröndök is vannak. Kütyükből és a ribanc szettből van a legtöbb, utóbbi alatt értjük a platform magassarkú cipőket, a többféle műszempillát és a leggingst.

alexistexas
Fotó: Northfoto / Amazon

Gina Lynn strandmatracra és éjszakai fényre vágyik

A szinte már veterán pornószínésznő (1974-ben született) Eminem Superman videoklipjéből is ismert lehet, nemcsak a pornókból. Lynn konnektorba való éjszakai fényeket jelölt meg az Amazonon, továbbá strandmatracokat és még súlyzót is. Úgy tűnik, arra hajt, hogy olyan segge legyen, mint a brazil nőknek, Leandro edző DVD-jét is megjelölte, mellesleg a DVD leírásában az áll, ezzel el lehet érni a tökéletes bikini testet.

gina lynn
Fotó: Northfoto / Amazon

Sophie Dee tűsarkúkat akar

A walesi pornószínésznőnek igen fura az ízlése, de az is lehet, hogy pornóforgatáshoz válogatta például a camouflage tűsarkú csizmát. Parfümöket, fitnesz magazinokat és tűsarkú cipőket szeretne az Amazonon, Gucci, Louboutin, Prada, Jimmy Choo márkákból. Sophie Dee úgy tűnik, szereti a szerepjátékokat, rendőrnő szettre is vágyik latexből, de katonanős ruhát is bejelölt. Az is lehet, hogy sztriptízből él, amikor nem forgat.

sophie dee
Fotó: Northfoto / Amazon