Szerepjátékok közül a főnök-titkárnő, tanár-diák játékokat ajánljuk, ezekhez nem kell különösebb felszerelés, és mindenki fantáziájában ott vannak. A házivideó készítését, a közös pornónézést és a szexuális segédeszközök használatát is ajánljuk.

A pornófilmek okosan ki vannak találva, nem véletlen, hogy azokat a jeleneteket forgatják le milliószor a felnőttfilmes rendezők, amikről a hétköznapi ember fantáziál. A titkárnős, orvosos, pizzafutáros pornófilmek pontosan tükrözik, miről szól a műfaj: egy-két mondat, egyszerű ruhák, és mehet is a szex. Összeszedtük, mik a legnépszerűbb fantáziák, és miért érdemes azokat kipróbálni. A kutatások szerint a hármasszex vezet az élen a férfiak és a nők fantáziájában, korábban pedig már írtunk ennek sajátos szabályairól, így a hármasszex most lemaradt a listáról – ide kattintva elolvashatja, amit erről tudni érdemes.  

Főnök-beosztott játék

A titkárnős – főnök diktál, titkárnő pucsít – szerepjáték azért is az egyik legegyszerűbb, mert könnyű kivitelezni: fehér ing, nyakkendő, ceruzaszoknya, szemüveg. Nagyjából ezek az eszközök kellenek hozzá, bár egy íróasztal sem árt.

Szex publikus helyen

A szex bárhol, csak nem otthon az ágyban, mindenki fantáziájában ott van. A 2012-es Ann Summers felmérés szerint a nők top 10 fantáziájából a második helyen áll a publikus szex, a férfiak fantáziájában pedig a negyedik.  A szálloda jacuzzija, kiránduláson egy rét, a kocsi hátsó ülése, a kapualj, mind szóbajöhet, a publikus szex helyszínét a fantáziára kell bízni. 

Házivideó

A szexvideó készítését egyetlen egy dolog akadályozhatja, hogy valamelyik fél visszaélhet azzal. Ezt a problémát kiküszöbölve azt ajánljuk, hogy bárki, aki szeretné telefonnal felvenni, mi történik az ágyban, úgy csinálja, hogy ne legyen egyszerre a feje és a nemi szerve is a videón. Kivéve, ha szándékában áll megmutatni az interneten a világnak. 

Tanár-diák szerepjáték

A hosszú távú, monogám kapcsolatokban van igazán helye a szerepjátékoknak, amik akkor jók, ha mindkét fél egyaránt akarja. A tanár-diák szerepjáték sem igényel különösebb felszerelést, nem kell hozzá egyenruha, mint például ha tűzoltós vagy orvosos játékokhoz. Az igazán profik beszerezhetnek diáklány ruhákat a szexshopokból, de azok nélkül is tökéletesen el lehet játszani a büntetésre és jutalmazásra épülő szerepjátékot.  

Pornót nézni együtt

Nem minden nő van oda a felnőttfilmekért, azonban a hardcore műfajnál jobban befogadják az erotikus filmeket. A közös pornónézéssel eljátszhatják azt a játékot, hogy amit látnak a filmben, azt leutánozzák. Emiatt fontos, hogy olyan filmet válasszanak, ami mindegyik félnek szimpatikus, és a nő nem lesokkolva ül a tévé előtt. 

Szexuális segédeszköz használata

A vibrátorok, dildók használata a 2012-es brit felmérés szerint a férfiak fantáziájában a harmadik helyet foglalja el, a nőknél csak kilencedik a top tizes listán. A szexuális segédeszközök természetesen lehetnek akár farokgyűrűk, bilincsek, ostorok is, a lényeg az, hogy közösen döntsenek erről, semmiképp ne erőltessék egymásra. 

+1 Meglepni félismeretlen, de hozzánk erősen vonzódó embereket szexszel

A szexhez félidegenekkel kétségtelenül túl kell lépni a biztonsági zónán, amit sokan nem mernek megugrani. Pedig mind a nők, mind a férfiak képzelődnek arról, milyen lehet egy idegennel lefeküdni. A kapcsolatban élők eljátszhatják, hogy idegenek, első randit, vakrandit vagy véletlen találkozást is megszervezhetnek maguknak – egész más élmény lesz, mint a megszokott.