18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezek a leghülyébb prostitúciós törvények a világon

2014.05.09. 21:47
Montana államban a prostituáltak a család intézményével szemben bűnt követnek el, Rhode Islanden legális a prostitúció, amíg az a zárt térben történik. Svédországban tilos fizetni a szexért, de maga a prostitúció legális.

A Nerve magazin összeszedte a leghülyébb prostitúciós törvényeket a világból, Ausztráliában például középfokú végzettség kell ahhoz, hogy valaki legálisan kurva legyen, Las Vegasban pedig tilos a prostitúció. A furcsa szextörvényekről és a nyilvános maszturbáláshoz kapcsolódó törvényekről itt és itt olvashat.

Svédországban tilos a szexért fizetni, de legális a prostitúció

Svédországban kissé ellentmondásos a helyzet, az észak-európai országban illegális pénzt fizetni a szexmunkás szolgáltatásaiért, azonban a prostitúció úgy, ahogy van, legális tevékenységnek számít. A prostituáltakat nem büntetik, a kuncsaftokat igen, a törvényeknek megfelelően – feltehetően ezért ez a cifra ellenmondás a legalizálás és büntetés között. Ugyanez a helyzet Norvégiában is, Izlandon ugyan tilos a prostitúció, de olyan törvény is van, hogy tilos pénzt adni szexért cserébe.

shutterstock 151418702

Montana államban a családdal szemben követ el bűnt a prostituált

Az Államokbeli Montana államban a prostitúció családdal szemben elkövetett bűnnek számít. 

Rhode Islanden zárt térben nem lehet prostival hemperegni

Rhode Islanden legális a prostitúció, azonban van egy kiskapu, ami azt bizonyítja, hogy annyira mégse nézik jó szemmel: legális, ha zárt térben zajlik, de ha nem a négy fal közt történik, illegális a szexmunka. 

Las Vegasban tilos a prostitúció, Nevada államban legális

Az Egyesült Államokban Nevada az egyetlen állam, ahol bordélyházakban dolgozhatnak a prostituáltak, de ennek az a feltétele, hogy csak olyan városban nyílhat bordélyház, ahol a népesség száma nem magasabb 700 000 főnél. A probléma csak az, hogy Las Vegasban nem legális a prostitúció, a város hírneve ellenére, ugyanis a kaszinóvárosban többen élnek, mint ami a törvényben megengedett. Állítólag Nevada állam 28 kijelölt bordélyban engedélyezi a szexmunkát.

Hollandiában a rokkantaknak és fogyatékosoknak alanyi jogon jár havi egy kurvázás

Köztudott, hogy Hollandiában szinte mindent lehet. A fogyatékos vagy rokkant állampolgárok járandóságához hozzátartozik az is, hogy évente maximum 12 alkalommal szexuális szolgáltatást vegyenek igénybe, ez alanyi jogon jár. Tehát aki valamiért rokkant vagy fogyatékos, havonta elmehet kurvázni állami pénzből.