Mielőtt még szexshopba rohanna takarítónős szettért, gondolja végig, mi lenne, ha tangában és magassarkúban porolgatná a polcot? A főnök-beosztott vagy diák-tanár szexhez sem kell mindenképpen tábla vagy napló, a feleltetéshez talál a gardróbban is ruhát.

A szerepjáték szex egyik hátránya, hogy drága, például a nővérkés, orvosos, titkárnős, iskoláslányos szex alapja a megfelelő jelmez. Nem kell ahhoz prnószínésznőket és sztriptíztáncosnőket megszégyenítő gardrób, hogy a szerepjátékozás mindenféle formáját végigpróbálja, olcsón, egyszerűen is kivitelezhető a játszadozás. Egy-két alapdarab szükséges, de például lakberendezési tárgyakat is bevethet. Az egyetlen, amire oda kell figyelni, hogy ezeket a játékokat mindenki egyformán akarja, ha például csak azért csinálja valaki, hogy megtartsa a partnerét, az értelemszerűen nem lesz őszinte játék, sem őszinte izgalom.

A kötözős játékokhoz nem kell feltétlenül bilincs

A kötözős vagy szembekötős játékokhoz nincs szükség bilincsre, sem speciális szemtakaróra. A kötözés megoldható sállal, kendővel, függönyzsinórral, kendővel, hosszú zoknival és nadrágszíjjal is. Ezekkel a kezeket össze lehet kötni a fej felett, vagy az ágy rácsaihoz, ágy lábához, szék támlája mögött és akár az étkezőasztal lábaihoz is. A szembekötéshez pedig szintén a sálat vagy a kendőt ajánljuk olcsó és gyors megoldásnak. A fenekelést kézzel érdemes kezdeni, de aki az ostort vagy pálcát használná inkább, és nem akar ezért szexshopba rohanni, használhatja a kevésbé szexi porolót, esetleg légycsapót vagy hasonlókat.

Főnöknő, szobalány, pincérnő: a fehér ing és blúz alapdarab

A főnök-beosztott domináns és alázatos szerepjáték kimeríthetetlen téma, az állásinterjútól kezdve a kirúgáson át a diktálásig mindenfélét lehet játszani. A ruhatár talán ennél a legegyszerűbb, mindenkinek van otthon öltönye és ingje, nőknek pedig ceruzaszoknyája, fehér blúza és magassarkúja. És ennyi elég is, a fő hangsúly úgyis a kommunikáción van. A szobalány szettek ugyan elég speciálisak, de egy fekete tanga egy deréknál csomózott póló és a poroló is elég lehet. A pincér/nő-vendég játékokhoz a fehér ing elengedhetetlen, kötény pedig biztosan van otthon, ami úgy is megfelel, ha le van hajtva szoknyaszerűen. Az sem baj, ha a kötény alá nem vesz fel semmit. Amit mindenképp érdemes megvásárolni, és mindenféle szerepjáték szexnél használható, az a harisnyatartó, viszonylag olcsón beszerezhetők harisnyacsiptetős bugyik, amikhez már csak combfixet kell venni.

Szerelőfiú, pizzafutár, mosógépszerelő

Népszerűek a szerelőfiús, futáros játékok is, de még mielőtt a munkaruházati boltokat kutatná, nézze át a ruhatárát. Baseball sapka, póló és akármelyik szerszám is megteszi a zsebben, kezdő szerepjátékozók kipróbálhatják azt is, hogy a nő otthon meztelenül, maximum egy kötényben főzőcskézik otthon, a férfi pedig megérkezik mint a mosógépszerelő, majd elkapja a nőt. Azt már mindenki maga dönti el, ki legyen a domináns a játékban, a szerelő vagy a háziasszony. A pizzafutáros játékkal két legyet üthet egy csapásra, meglepheti nőjét azzal, hogy váratlanul beállít egy pizzával, csak előtte szexelnek.

A rendőrös, katonás és orvosos játékhoz azonban felszerelés kell

A rendőrös, katonás, orvosos játékokhoz komolyabb felszerelés szükséges, kivéve azoknak, akik ezen a területen dolgoznak, vagy dolgoztak. A rendőr-kurvás vagy igazoltatós játékhoz el lehet játszani azt, hogy az illető nyomozó, és nem visel egyenruhát. A katonásdinál már más a helyzet, ahogy az orvososdinál is – bár sztetoszkópot 1-2 ezer forintért már lehet az interneten is vásárolni.

Bármelyik szerepjátékhoz támad kedve, fontos észben tartani a másik határait, biztonságérzetét, és még mielőtt a domináns-szubmisszív szerepekben jobban elmerülnének, beszélgessenek erről, ne ugorjanak ebbe azonnal bele. A szerepjátékok célja feltüzelni a másikat a megszokottól eltérően. A kezdőknek ajánlatos viszonylag kevés kommunikációval járó szerepjátékokkal kezdeni, például játsszanak fotós és modell szerepjátékot, vagy sztriptíztáncost és kliensét. Később már lehet több mondatos szerepeket kitalálni, a beszélgetés a legnehezebb. Olykor nehéz nem elröhögni az egészet, de ha ezen az érzésen túllendül, elég jó mókában lehet része, a lényeg, hogy jól érezzék magukat.