Dr. BJ, azaz blowjob a neve az egyik bangkoki szalonnak, ahol a thai nők térdelnek és szeretnek - rendelésre. A Vice magazin jóvoltából az orvosi rendelőnek kinéző szalonról azt is megismerheti a világ, hogy egy brit férfi találta ki, akinek bőven volt már tapasztalata a thaiföldi bordélyokról.

Thaiföld neve egyet jelent a nyugat-európai férfiak számára a szexualitás fellegvárával, a keleti országban legálisan meg lehet élni sok olyan dolgot, amit a szülőhazában nem. Az egyik legjobb példa erre a Dr. BJ (blowjob, azaz szopás) szalon, így hívják azt a bangkoki szalont, ahova a férfinép szopatni jár – igen, erre nincs jobb magyar kifejezés. Masszázs-szalonok, bordélyok épülnek a szexturizmusra, a piaci versenyben, úgy tűnik, már ott tartanak, hogy szakosodnak a szalonok.  A Vice magazin egyik riportere látogatott el Dr. BJ szalonba, természetesen megírta, mit tapasztalt.

„A barátom, a 27 éves Jared (természetesen nem ez a neve) egy Bangkokban élő amerikai, ő beszélt rá. Már próbálta a szopást. Kétszer" – kezdi a mesélést a riporter, és a barátjával folytatott beszélgetést idézi fel. „Amikor először kaptam Bangkokban, láttam Dr. BJ szalon cégérét, és azt gondoltam, várjunk csak, jól olvasok, vagy perverz vagyok? Mert ez egy kicsit olyan, mint egy orvosi rendelő. Megnéztem a honlapjukat, amikor hazaértem, és akkor láttam, hogy ez az egész igaz!" – kezdte a meggyőzést a barát. A riporter ezután megkérte a barátját, kísérje el őt Dr. BJ szalonjába, ahol készítettek pár fotót és interjút is a szalon tulajdonosával. 

A titokzatos Dr. BJ név alatt egy nevét nem vállaló brit férfi él Bangkokban, ő intézi az értékesítést és a marketinget is.  „Könnyű megjegyezni és a logót könnyű észrevenni. Amikor belekeverdtem a szexiparba, nem értettem, miért nem tesz senki sem azért, hogy kiemelkedjen a többi közül. Hogy lehet, hogy nem figyelik a szakértőket a kiskereskedelmben? Megnéztük, hogy a McDonald's és a KFC mit csinál. Minden településen láthatod Ronaldot [a bohóc, aki az étteremlánc egyik védjegye] és az Ezredest [utalás a KFC alapítójára, Harland David Sandersre], igaz? Mi ugyanezt akartuk. Dr. BJ a szexipar Ronald McDonaldja" – mondta a tulajdonos a Vice-nak. A szalon weboldalán láthatóak a nők, akik a szalonban dolgoznak, akárcsak egy húspiacon, értékelik is őket egytől tízes skálán. 

A szalon orvosi rendelőre hasonlít, az ott dolgozó nők vagy nővéreknek vagy tanácsadóknak öltöznek, az előbbiek fehérben, utóbbiak feketében vannak. A félórás szopatás után jár a fürdetés is, a férfiak aztán felöltöznek, és távoznak. Az interneten terjedő jó véleményre sokan adnak állítólag, és vannak, akik szándékosan azokhoz a nőkhöz mennek, akiket mások ajánlanak. „Az élmény furcsa volt, szürreális és egy kicsit perverz. Mocskosnak éreztem magam, de nem a jó értelemben. Soha nem volt még senkivel mélytorok-élményem azelőtt, és az hihetetlen volt" – mondta a riporter barátja, aki kétszer is megfordult a szopó szalonban. Ugyan jól érezte magát, azt nyilatkozta, többet nem akar menni, ennyi bőven elég volt számára. 

Magyarországon nem legális bordélyokat üzemeltetni, sem olyan ingatlant biztosítani, amiben szexuális szolgáltatás zajlik. A szexuális szolgáltatással kiegészült masszázsszalonok ennek ellenére nálunk is ismertek, a masszázs orális vagy kézi befejezése gyakorlatilag alapkövetelmény