Olvasóink segítségével utánajártunk, mi történik szakítás után az ex-szel közös házi pornófilmekkel vagy szexszelfikkel. Mint kiderült, a férfiak nem szeretnek nosztalgiázni, de hajlamosabbak aljas dolgokra, mint a nők, akik viszont nehezen válnak meg a régi pillanatoktól.

Annak ellenére, hogy továbbra is óva intünk mindenkit attól, hogy kellő körültekintés nélkül menjen bele házi pornóvideó készítésébe, ez a fajta hobbi egyre népszerűbb a hálószobákban. Vannak, akik azt akarják fitogtatni, mennyire bevállalósak, a másik részük pedig kihűlőfélben lévő kapcsolatukat szeretnék egy kis disznólkodással megfűszerezni. Főleg a kapcsolat kezdő szakaszára jellemzőek a szexszelfik meggondolatlan küldözgetései is, hiszen kinek is jutna eszébe a szerelemtől vagy a hormonoktól elvakultan, hogy szakítás is lehet a vége. Pedig örökké tartó kapcsolat elég ritka a mai világban, a nagy szerelemből pedig a válás után nem marad más, mint pár otthon elkészített pornófilm vagy pucsítós szelfik a vincseszteren. 

Hogy ezekkel a felvételekkel mik szoktak általában történni, ha szerencsés esetben nem az videómegosztókon landolnak a bosszúéhes exnek köszönhetően? Olvasóink segítségével utánajártunk. 

Ötvenen is láthatták a közös felvételt

"Eddig két kapcsolatomban csináltunk ehhez hasonlókat a csajommal. A szakítások után mindkét alkalommal töröltem a felvételeket a gépről, szinte azonnal. Mégis, mi értelme lenne megtartani? A szakítás azt jelenti, hogy vége, semmi közöm a másikhoz. Nem fogok leülni és nosztalgiázni a számítógép előtt ilyen videók felett. Most, hogy jobban belegondolok, némi undor el is fogott ennek lehetőségétől. Nem nyúlnék már egy ujjal sem egyik exemhez sem, de még nézegetni sem nézegetném a közös pornónkat soha" - magyarázta Milán. 

"Szerintem soha életemben nem csináltam magamról házipornót és pornószelfit sem, mivel saját pöcsömet akkor látom, amikor csak akarom. Viszont középiskolában volt egy lány, akinek szakítás után elterjedt a faszijától egy videó, amin éppen leszopja, azt tök aljas dolognak tartottam, de persze megnéztem, ha már ott van" - számolt be Dávid, és sajnos Henrik is hasonló sztorit osztott meg velünk: "Haverom a szakítás után sorra megmutogatta nekünk a közös pornóit az excsajával, szerintem vagy ötvenen láttuk a cirka három órás felvételt. Fiatalok voltunk, jót röhögtünk az egészen, ma már nem nézném meg, az tuti" - mondta olvasónk. 

Katalin nem törölte a közös felvételüket, mint mondta, igazából nem is tudja, miért van meg neki a mai napig a videó: "Ott van a gépemen, jelszóval lehet csak megnézni. Egy éve szakítottunk, azóta meg sem néztem, de kitörölni sem volt szívem. Fogalmam sincs, miért, nem tartottam fontosnak, azt hiszem. Attól viszont mai napig félek, hogy a volt pasimtól egyszer csak kiszivárog valahogy. Na, nem azért mert bosszút akar rajtam állni vagy ilyesmi, csak, hogy esetleg nem vigyáz rá kellőképp. Ugyan megkértem, hogy törölje a felvételt, szerintem ő is megtartotta."

Ön mit csinál szakítás után a homevideókkal?

"Az exem hatalmas hisztit rendezett, amikor szakítottunk. Követelte, hogy együtt töröljük ki a gépemről az összes képet és videót. Nem nagyon értettem meg a bizalmatlanságot, gondolom, azt hitte, hogy majd a későbbiekben is erre fogom verni. Pedig örültem, hogy megszabadultam tőle, nem vagyok hülye, hogy a videóit nézegessem, amikor új kapcsolatom lett" - mesélte Zoltán. 

A múltat a kukába kell dobni

Rusz Edit szexuálpszichológus szerint az lenne a legjobb, ha mindenki - ahogy a kapcsolat megszakadt - a közös élményeket tartalmazó felvételeket is likvidálná. "Az a tapasztalat, hogy a férfiak inkább hajlamosak erre - hacsak nem nagyon viselte meg őket a szakítás és nem akarja minden áron visszaszerezni a nőt. Akkor jön a szívatás, zsarolás, stb. A lányok inkább hajlamosak arra, hogy a régmúlt történeteket megőrizzék, bízva abban, hogy a szerelem még visszaállítható. De ők (általában) nem zsarolnak és nem akarják a férfit kínos helyzetbe hozni. Tehát, ha valamit ajánlhatunk: a múltat dobjuk ki a kukába, a lelkünk ugyis egy darabig dédelgeti úgyis a szép pillanatokat" - magyarázta a Velvetnek a szakember. 

Végre egy ésszerű tipp

A házi pornóvideók felhasználására egyébként egyik olvasónk nagyszerű és ésszerű tippet adott: "A mostani csajom az első, akivel nyomatunk ilyen dolgokat, szóval még nem voltam olyan helyzetben, hogy szakítás után el kelljen dönteni, mi lesz a videókkal. De nem is lesz, mivel a felvétel megnézése után ezeket a pillanatokat mindig töröljük."