horoszkóp

Boróka Balls nem szifiliszes, viszont ingyen dolgozott

2007.09.13. 20:19
Boróka Balls pornószínésznőnek nincs szifilisze, viszont pénze sincs. Legalábbis a legutolsó, Erotika Parádés munkája után egy fityinget sem kapott, mert állítólag link volt. Szerinte viszont az esemény volt gáz.

Boróka Balls pornószínésznővel a néhány hete Csehországban kitört szifiliszjárvány kapcsán beszéltünk utoljára. Mivel a pornós korábban forgatott csehekkel, akkor időszakosan felfüggesztette a munkát. A betegség lappangási ideje azonban lejárt, Boróka egészséges és újra dolgozik.

Legutoljára az Erotika Parádé utolsó napján szerepelt, igaz, nem filmezett, de még csak nem is táncolt. A fényképeit dedikálta. Az egynapos munkáért a Parádé szervezője, Tomor András ötvenezer forintot ígért a színésznőnek és munkatársának, Cayenn-nek is, akiket azóta sem hajlandó kifizetni. Hogy miért? Mert nem volt elégedett a pornósokkal, ráadásul Boróka tavaly bevallotta az APEH-nak, hogy mekkora gázsit kapott valójában a szerepléséért. Ez nem jött jól Tomor Andrásnak. De hogy ezért Cayennt miért büntette, az nem világos. A pornós ugyanis nem volt jelen a tavalyi rendezvényen.

"Azt mondja, nem voltunk a helyünkön, ami egyáltalán nem igaz. Csak egy mondvacsinált indok" - mondta el lapunknak a szakmát szüzen kezdő pornós. Tomor András ezt nem így gondolja. "Nem voltak hajlandóak azt a ruhát felvenni, amit mondtam, órákra eltűntek és linkeskedtek. Aki nem végzi el a munkát, annak nem jár pénz."

Boróka Balls egyébként nem volt jó véleménnyel a rendezvényről. "Ez már nem tud hová süllyedni. Ha ilyen rendezvényeket tudunk csak összerakni itt Magyarországon, akkor inkább nem kéne erőltetni. Ez nem erotika, hanem majomparádé volt." A pornós menedzsere és pasija, Ricardo Soli ennél élesebben fogalmazott. Szerinte "kurvabazárra" hasonlított a rendezvény, hiszen "élesben dugatták a csajokat." Szerinte egy ilyen igénytelen rendezvényhez jobban tennék a lányok, ha nem adnák a nevüket. Janet Joy viselkedésén pedig fel van háborodva. A csaj ugyanis kamera előtt szabta meg egy szopás árát.