horoszkóp

Pornókarriert ér Lindsay Lohan neve

2007.08.11. 18:07
Egyre gyakoribbak a celebek elképzelt életét bemutató pornófilmek, köztük természetesen a hivatalos partiarcokról szólók viszik a prímet. Ismerkedjen meg Lindsay HoHand, Britney Rears és Katee Holmes kalandjaival, a hülye pornós nevekkel és néhány kamu pornóbotránnyal!

A népszerű partiarcok szexuális biográfiáját bemutató pornófilmekből egyre több készül. A legújabb darabban, ami szeptemberben kerül majd bemutatásra, Paris Hilton és Nicole Richie közös börtönkalandjaiban mélyedhet el az ember – írja a TMZ. A film tartalmát a készítők így foglalják össze: „Az élet a rácsok mögött más. Először gondjaik voltak az alkalmazkodással, de gyorsan megtanulták, hogyan mennek a dolgok a börtönben. Összebarátkoztak a felügyelőkkel, az őrökkel és a rabokkal is”.

Képzelt kalandok celebekkel

Paris Hilton és Nicole Richie mellett természetesen Britney Spears, Lindsay Lohan és sok más híresség kalandjai is megfilmesítésre kerülnek.

Nézzen sztárokat és pornó sokat

Nagyszabású filmben mutatjak majd be Lindsay HoHand (kb. Kurvakezű Lindsay) életét. Nem kell komoly előképzettséggel rendelkezni, hogy az ember sejtse, Lindsay Lohant parodizálják a filmben, ami a szinopszis szerint így foglalható össze: „A szexi színésznő és pophercegnő Lindsay HoHand folyamatosan bajba kerül. A bombázó húszéves imád partizni, de főleg azt szereti, ha megdugják. Egész Hollywood tudja, hogy ő egy jó parti. Az édes mosoly és az ártatlan arc mögött egy igazi szexfüggő lakik, aki bármit megtenne azért, hogy farkat fogjon a kezei közé. Nem tudja megállni, hogy kézimunkázzon, még akkor sem, amikor a rendőrség letartóztatja. A sztárocska végül mindig úgy végzi, hogy széttárja a lábait és szexel, ami egy egyre nagyobb móka- és bajörvénybe taszítja őt”.

Britney Spears képzelt életét Britney Rears (kb. Seggbedugós Britney) már háromszor mutatta be. A sorozat első két részében az énekesnő karrierépítéséről van szó, koncertekkel, menedzseri megbeszélésekkel, ilyenekkel. Természetesen minden találka szexszel végződik. A harmadik részben az Austin Powers című filmet és a hetvenes évek hangzás és színvilágát parodizálják ki.

Érdemes még megemlíteni J-Ho kalandjait, amiben Jennifer Lopez munkásságát helyezik új szintre, vagy Tyra Banxxx-et, aki Amerika új Pornó Topmodelljét keresi filmjében.

Homofóniára épülő karrier

A fenti filmekben a lányokat rendes pornószínésznők alakítják, de a pornózásnak van egy olyan ága is, ahol emberek egész karriereket építenek arra, hogy egy-egy híresség nevéhez hasonló művészi álnevet választanak maguknak; érdekességek természetesen itt is akadnak.

Homofónia
Homofóniának nevezik azt, amikor egy, kettő, vagy több szónak a kiejtése hasonló, viszont mást jelentenek, vagy máshogy írják őket. A magyar nyelvre ez annyira nem jellemző, de jó példa az angol: to, too, two trió.

Ebben a mezőnyben indul a nagyjából 400 filmet a háta mögött tudó Lucy Lee koreai pornószínésznő, aki azért választotta ezt a nevet, mert hasonlít Lucy Liura. De meg kell még említeni a kifejezetten befutott szereplőnek számító, bár elvileg 2003-ban visszavonult Asia Carrerat, aki a lassan a feledés homályába merülő Tia Carrera nevét torzította el karrierje számára. Asia Carrera egyébként mielőtt pornózott volna zongorázott, sőt még a Carnegie Hallban is volt fellépése. Cindy Crawford pornós alteregójának igazi mázlija van, mivel ő véletlen egybeesések eredményeképp szintén Cindy Crawford néven született. A két hölgyet könnyű megkülönböztetni egymástól, mert a modellnek ott van az arcán a védjegynek számító szépségpötty, a pornós drusza pedig tetoválásokat visel. Katie Holmes nem vette túlságosan zokon - csak fenyegetőzött a perrel -, amikor feltűnt a Katee Holmes nevű konkurencia, akinek feltett szándéka, hogy a kamera előtt veszítse el szüzességét. Mariah Carey viszont sikeresen perelte be Mary Carey-t, azért mert ez utóbbi csorbát ejtett az énekesnő nevén.

Kamubotrányok

A vicces kedvű pornósokkal kapcsolatban nem szabad elfelejteni azokat az eseteket, amikor egy-egy híresség úgy került valamilyen botrányba, hogy egy hasonmásuk kamerák előtt dugott, vagy csinált bármi mást valakivel. Az egyik legszebb körítést az a sztori kapta, ami azt állította, hogy egy Britney Spears és Anna Kurnyikova közötti teniszmeccsnek nagy, leszbikus kaland lett a vége. Britney Spears nevéhez fűződik még az a rövid szopós videó is, amiről később kiderült, hogy nem is az énekesnő, hanem valami hasonmás volt rajta.