horoszkóp

Dacból vetkőzik az aktmodell

2007.09.10. 18:31
Csada Klaudia barátja miatt kezdett a sztriptíztáncba, hogy megmutassa ő is ér annyit, mit bármelyik lány. Indult a Cool tv Aktmodell című műsorában, de leszbikus fotói miatt kiszavaszták, pedig a lány szerint a tévések tudtak előtörténetéről, még mielőtt beválogatták volna.

Csada Klaudiával, aki jelenleg Crystal Queen néven sztriptíztáncol, az Erotika Parádén találkoztunk össze. Miután az Aktmodell döntőse fekete angyalszárnyait és szegecselt bőrövét sárga toppra és rövid szoknyára cserélte elmesélte nekünk, hogy milyen "hátbatámadással" szavazták ki a Cool tv műsorából. Így történt:

"Amikor jelentkeztem a műsorba ez volt az első, amit elmondtam, hogy ezzel foglalkozom. Ennek ellenére beválogattak. Aztán úgy festették le, mintha ezt eltitkoltam volna." A felvételen látható barátnő Susan Pearl sztriptíztáncos, akivel Klaudia az ominózus leszbifotókon is szerepelt, és aki azóta is igyekszik egyengetni a karrierjét. Klaudiának, aki fél éve van a szakmában, az Erotika Parádé volt az első nagy fellépése. Korábban főleg diszkókban adott műsort.

Aktmodell? Az meg mi a szösz?
Az Aktmodell egy nyolc részes produkció, amelyben a több száz lányból kiválasztott 12 döntős küzd meg egy utazásért, egy autóért és az FHM címlaplány szerepéért. A műsorba olyan lányok jelentkezhettek "akik elmúltak 18 évesek, szépek és a meztelenkedés sem áll tőlük messze. Az egyetlen kizáró ok: már befutott, profi akt-, illetve pornómodellek nem juthatnak szerephez." - olvashatjuk a Cool tv honlapján.
Hogyan került a szakmába? "Nekem ez egy óriási dafke a volt párom irányába, mert ő nagyon sok ilyen lánnyal volt körülvéve, és én mindig azt láttam, hogy jól érzi magát a társaságukban. Azt akartam, hogy engem is úgy lásson, ahogy őket." A férfi, akinek kilétét a táncoslány nem fedte fel, kezdetben nagyon ellenezte Klaudia döntését, majd megbékélt, végül szakítottak. De nem emiatt.

Pasijával egyébként több mint két évig volt együtt a 19 éves lány, a szakítás óta egyedül van. Mivel a sztriptíztáncos mindig hűséges, ezt partnerétől is elvárja. Mik az egyéb kritériumok? "Meg lehet vele beszélni mindent, nézzen ki valahogy és legyen benne valami ami megfog, valami, ami megmagyarázhatatlan."

Klaudia, aki magát hangulatembernek tartja és sokat morfondírozik a kritikákon pénzügyi asszisztensnek tanul, de arról ruhatervező karrierről álmodik. A pornóiparba azonban nem akar beszállni. Ahogy egykori csapattársa sem.