horoszkóp

Helikopterrel lépett félre az autókkal szexelő fetisiszta

2008.05.31. 21:55
Edward Smith washingtoni autókat molesztál, de valójában a szerelem vezérli. A nőkre nem gerjed, a helikoptereknek viszont néha beadja a derekát. Ez évi autófetisisztánkat mutatjuk be önnek.

Tavaly már beszámoltunk önnek Chris Donaldról, az angol fickóról, aki autókkal kefél. Akkor kuncogva néztük a kocsija előtt kombinéban térdelő szerencsétlent, és blogjából egy életre megjegyeztük, hogy semmit sem érdemes forró kipuffogóba dugdosni. A brit szerelő fetisizmusa kissé beteg, de a pasas legalább tökös. Hát, részben ebben különbözik Edward Smithtől, ez évi autózaklatónktól. Meg abban, hogy ő gerjed a csajokra is.

A washingtoni Edward Smith romantikus alkat. "Én méltányolom a szépséget, és az autók esetében ennél tovább is megyek, hogy kifejezzem a szerelmet, amit érzek." - mondja Smith a Telegraphnak. - "Verseket írok az autókról, énekelek nekik és beszélek hozzájuk, épp mint egy barátnő." Ezen a ponton úgy éreztük eldőlt, hogy Smith úr inkább a váltókra, és nem a kipuffogókra bukik.

Klikk!

A jelenleg 57 éves Edward Smith már gyerekkorában bizarr érdeklődést mutatott a kocsik iránt. "Ez a valami gyerekkorom óta itt nő bennem, és nem tudtam lerázni magamról. Kezdetektől fogva imádtam a cuki kis autókat, és az évek múltával egyre erősödött ez az érzés, főleg amikor tiniként megjelentek a szexuális szükségleteim."

Herbie megindította, a csajok soha

Smith tizenhárom évesen belezúgott egy Corvette-be, tizenöt évesen megdugta az első autóját. Herbie és a Knight Rider kalandjai nagy hatással voltak rá. Ilyen autókat látva, mindig elérzékenyül, hiszen "olyan ölelni való a karakterük." Élete során sem a férfiak, sem a nők nem keltették fel érdeklődését, de azért más járművek elcsábították. Leghevesebb szexuális élménye, amikor egy helikopterrel, az Airwolf című film főszereplővel kefélt. Mondjuk tényleg impozáns darab.

Hogy hogyan lehet szeretkezni egy tíz tonnás géppel, arról fogalmunk sincs, és ha önnek van is tippje, kivételesen tartsa meg magának. Bár az orrszarvúsperma után érthető, ha bosszút akar állni.

Szomorúak a gépfűszerek

Smithnek utoljára tizenkét éve volt valódi kapcsolata nővel, de soha sem jutott el vele a csúcsra. Nem úgy, mint Vaníliával, a fehér Volkswagen Bogárral, ami első számú szerelme. Mondjuk a pasas nem éppen monogám alkat, Vanília mellett néha egy 73-as Opel GT-t, Fahéjat, vagy egy 93-as Ford Ranger Splasht, Gyömbért dédelgeti. Ráadásul ezek csak a háztartásbelik.

"Van olyan, hogy a semmi közepén hirtelen meglátok parkolni egy autót, és esküdni mernék rá, hogy szeretetre van szüksége. Sokszor előfordult, hogy elbódított egy-egy autó, én pedig megvártam az éjszakát, hogy odalopózzam és öleljem, csókoljam őket." Szóval, Smith úr néha idegenek járgányaira is rárepül, sőt állítólag a kiállítótermek autóit is molesztálja. Ön vett már kenetet új kocsija kipuffogójából?

A férfi egyébként jól érzi magát a bőrében. "Nem vagyok beteg és senkit sem akarok bántani. Tudom mi rejtőzik a szívemben, és ezen nem is kívánok változtatni. Egyszerűen csak az autókat szeretem."