A pornósztár csontsovány. Mindenki hamburgert ajánlgat neki, pedig nem anorexiás: a férje nehezíti meg az életét. Válnak ugyanis.

Az amerikai pornólegenda, Jenna Jameson az utóbbi hónapokban elképesztően lefogyott. A nagymértékű súlyvesztés okáról rengeteg pletyka kering a médiában. Legutoljára múlt vasárnap kapták lencsevégre a színésznőt egy Los Angelesben tartott divatbemutatón. A Tmz.com oldalán megjelenő képeket sajnálkozó szöveg egészíti ki ami nem csoda, hiszen az egykori szexistennőre most valóban rá sem lehet ismerni.

A pornószínész is csak ember

Jenna Jameson

Jenna Jameson nem bírta tovább az őt érő kritikákat és a myspace.com blogjában egy érzelmes postot tett közzé, amelyben magánéleti problémáival magyarázza radikális súlyvesztését. A pornószínésznő bántónak találja, hogy az emberek utálatosak vele, drogfüggőnek és anorexiásnak titulálják, és azt üvöltözik neki, hogy egyen több hamburgert vagy hogy vissza akarják kapni Jennát. Pedig súlyveszésének oka az undok válási procedúra, amin keresztülmegy. Elmondja milyen keményen dolgozott a sikérért az elmúlt évek során, ami bizonyára szintén hatással volt domborulataira. "Biztos vagyok benne, hogy mindenki ment már át nehéz időszakon, és tudhatnák, hogy ez az a periódus, amikor támogatásra lenne szükségem"- mondja a pornósztár. "Remélem, mindenki emlékszik rá, hogy én is ember vagyok , és mostanában tényleg szükségem van barátokra, szeretetre és támogatásra".

Csak a férjének hagyta magát

A 32 éves Jenna Jameson, eredeti nevén Jenna Marie Massoli, méltán nyerte el a világ leghíresebb pornósa és a "Pornó Királynője" jelzőket. Mielött 1993-ban erotikus filmekben kezdett szerepelni sztriptíztáncosnőként dolgozott. Karrierje kezdete óta, több mint 20 pornófilmért járó díjjat vehetet át, köztük bezsebelte a X-Rated Critics Organization (XRCO) és az Adult Video News (AVN) elismerését is. A magyar közönség is rajong a színésznőért, hiszen ő lett a legkedveltebb külföldi pornós hazánkban. Férje John G "Jay" Grdina pornószínész, rendező, producer és üzletember 2003-ban vette feleségül a Jennát. A pornópáros számtalan filmet forgatott együtt, 2000-ben pedig jól jövedelmező közös internetes pornóüzletbe kezdtek. Jameson érdekessége volt az is, hogy pornószínésznő létére férjén kívül más férfival nem vállalt filmezést. Most azonban az idillnek vége: a színésznő szerint férje mindent megtesz annak érdekében, hogy megnehezítse a válást.