Jenna Jameson számtalan megpróbáltatása után most bőrrákja miatt elvesztett magzatáról mesél. A pornóikon 2004-ben vetélt el.

Jenna Jameson bevallotta a világnak: bőrrákja miatt veszítette el gyerekét - adja hírül a Female First. Pedig azt hihettük, a pornólegenda sorsa már nem fordulhat rosszabbra. Itt van először is az az undok válási procedúra, amitől elvesztette varázslatos domborulatait. Az emberek pedig gúnyolják soványságáért. Aztán a formái után egy elrontott punciplasztika nyomán értékes munkaeszköze is veszélybe került. Most pedig a bőrrákkal való titkos küzdelméről vallott.

Jenna

A "Pornó Királynője", aki nemrég ünnepelte 33.-ik születésnapját 2004-ben szerzett tudomást betegségéről. Éppen két hónapos terhes volt, mikor egy bőrgyógyásznál - ahová a hátát ment kezeltetni - furcsa anyajegyet fedeztek fel a testén. Az abnormális kinövésről kiderült, hogy egy rosszindulatú melanóma.

A színésznőt sokkolta a betegség híre, többek között azért, mert édesanyját is a bőrrák vitte el. Judith, aki Las Vegasi-i táncoslányként kereste a kenyerét, még a pornósztár 2 éves születésnapja előtt meghalt. Jenna orvosai szerint anyja sorsától való félelem okozhatta, hogy a diagnózis utáni napon elvetélt.

A színésznő a Us Weekly-nek elmondta, hogy gyermeke elvesztésében Isten akaratát látta, hiszen ha a baba megmarad, sohasem szánta volna rá magát az életmentő műtétre.