horoszkóp

A lányok vibrátort vesznek, meg a fiúk is

2007.03.11. 21:37
Piaszagon, péniszgyűrűn, és egy álló farkú kisnyuszin át vezetett expedíciónk a hazai szexuális kiegészítők világába. Bemutatjuk mit kínált az Erotika Parádé.

Kíváncsiak voltunk, hogy akadnak-e hazánkban is olyan kedves szexuális játékszerek, mint amikkel a Woman's Health magazin munkatársai találkoztak. Végignyálaztuk hát az idei Erotika Parádén a három nagy szexshop kínálatát. Az eredmény nem volt kielégítő.

Piaszagú szexuális felvilágosítás

Cyberskin dildó. Forrás: Connection Online szexshop

A Connection Bt. standja volt az összes közül a legnagyobb és a legrosszabb. A polcok roskadoztak a csillogó színes vibrátoroktól és egyéb kütyüktől, mégis egysíkú volt a kínálat. A nőies mozgással megáldott eladófiú kedvesen hozzám hajolt és felajánlotta segítségét. Dőlt belőle a piaszag, hátrálni próbáltam. Sajnos beleütköztem a mögöttem álló, kifogástalan öltönybe öltözött idősebb úrba, aki éppen a kirakatot szemlélte a mellette álló buta arcú, húszas éveinek elején járó nővel. Biztos a lánya.

Az eladó kérésemre készségesen mutatta meg a legkelendőbb portékákat a kínálatából. A fiúkról túl sokat nem tudott mondani. A farokgyűrűt veszik. Vagy valamit a barátnőjüknek. A lányok, mint kiderült a vibrátort szeretik. Mi mást, ha főleg azt lehet kapni. A kedvencük a zselés és a cyber nevű játékszerek. Az előbbi színes műpénisz, az utóbbi viszont a valódi farok élethű koppintása. Az eladó lelkesen kicsomagolta őket, és győzködött, hogy tapogassam meg milyen finom. Még jó, hogy nem kellett a számba vennem. A cyber nagyon kényes darab - mondta -, használat után gondosan meg kell tisztítani, különben tönkremegy. Csak úgy, mint az igazit. Aztán belekezdett egy szexuális felvilágosító órába, hogy a lányokat miért kell a játékokkal izgatni szex előtt, és milyen fontos, hogy nedvesek legyenek. Elmenekültem.

Orális hallucináció

Lila csiklóstimuláló vibrátor. Forrás: Szexfutár.hu

A Turboshop kínálata főként kiegészítőkből állt. Szexi harisnyák, ápolónő-, és cowboyjelmez, hamisítatlan török hastáncszett, és ezerféle mintás tanga - fiúknak. Egy pillanatra elképzeltem a pasimat a párducmintás darabban és kuncogni kezdtem. A szerelés megölné a szexuális életünket. Legalábbis aznap estére. A nem túl jó minőségűnek kinéző ruhadarabok mellett itt voltak a legötletesebb ajándéktárgyak. Egy farok alakú hátkefét mindennapi használatra, és egy lengyel rózsaszín plüssnyuszit álló pénisszel, évfordulókra. A vicces darabokat nézegetve egy pillanatra a szemem sarkából megláttam az eladónőt, amint valami farok alakú tárgyat közelít a szájához. Odakaptam a tekintetem, de csak egy kifli volt. A vacsorája.

A másik eladót néhány pillanatra megbénította a kérdésem, hogy mit is vesznek náluk a legjobban. Mindenféle vibrátort, jött a válasz, ki ilyet, ki olyat. Ezt mondjuk magamtól is kitaláltam volna, de sajnos ennél többet nem tudtam kihúzni belőle. A fiúk kedvence állítólag a farokgyűrű volt itt is.

Szürrealitás és a szopógép

RoboSuck. Forrás: Sextoys.co.uk

A legjobban az Erotika parádé saját szexshopja fogott meg. Érdekes, változatos, igényes termékeik voltak, és az eladófiú udvarias, lényegretörő és segítőkész, ráadásul még jóképű is. Ilyen pasiktól akarok játékokat vásárolni! A boltban egy feltűnő pár nézelődött. Nevezzük őket inkább kirívónak. Tipikus eltebölcsész párocska, a csajon hosszúszoknya, kötött pulcsi, meg ami még kell. A lány kipirult arccal nézegette a játékszereket, miközben egyik kezével párja balját markolászta, másikkal pedig megállás nélkül fotózott.

A női kedvenc itt is egy vibrátor volt, egy Tarson nevű, de az előzőekhez képest ez dizájnos, és még a csiklót is izgatja. A fiúk legkedveltebb eszköze a Robo Suck nevű gépezet, amely orális élvezetet képes nyújtani. Pedig csak egy műanyagdoboz.

Ijesztő élmény volt a MenShop Kft. kínálatára rápillantani, hiszen a melegeknek árult termékek (ezek már nem játékok, inkább fegyverek) egytől-egyig feketék voltak, ráadásul hihetetlen, hogy van, aki ekkora péniszt képes a fenekébe dugni.