horoszkóp

Igényes nőnek luxusvibrátor dukál

2008.02.20. 21:17
Megnéztünk két nagy pesti szexboltot, meg egy prémium termékkel betörni készülő online áruházat, hogy izgalmas szexjátékokra bukkanjunk. Nézze meg a képeinket és megtudja, hogy sikerült. Annyit elárulunk: Mel Gibsonról mintázott análdugó nem volt.

Bár kiderült, hogy ön inkább az ötletes és olcsó szexjátékokat szereti, mi mégis elindultunk egy fővárosi felfedezőútra, hogy megtudjuk, kaphatunk-e itthon minőségi szexuális segédeszközt. Tapasztalatunk szerint bár a Nyugat még simán lepipál minket, azért igyekszünk. Legalább már nem egy szűk kis pincébe kell behúzódnunk fütyörészve, majd fekete zacsival a kezünkben pironkodva kislisszolnunk a hátsó kapun. Van már tágas szexbolt, udvarias eladókkal, és ami még fontosabb: videókabinok nélkül. Kit érdekel egy épp elsült idegen? De ha nincs kedve megmozdulni, rendelhet a netről. Érdemes.

Hancurka.hu, a svéd dizájn

A néhány hónapja üzemelő online szexbolt azért érdemel említést, mert tulajdonosai Magyarországon az elsők, akik Lelo termékeket árulnak. A svéd Lelo szép kidolgozású, elegáns, igényes játékszereket gyárt, töltővel, akkumulátorral, díszdobozban. Persze a stílusnak ára van. De ha valaki megteheti, miért ne áldozna egy szolidan tálalt, tartós vibrátorra a három hónap után széthulló ázsiai dömpingcuccok helyett?

A cég a Lelo család hat különböző tagját árusítja, a legolcsóbb 19.900, a legdrágább majd harmincezer forint. A Lelo luxustermékét, a 18 karátos arannyal bevont Yvát a vállalkozók nem hozták be hazánkba. Ennek ugyanis negyedmillió forint darabja, így valószínűleg nem lenne rá túl nagy a kereslet.

Nézzen meg képeinket!

Beate Uhse, női vásárlóknak

A Beate Uhse árai

vibrátorok: 2700-30 000
üveg vibrátorok: 12 990-6310
bőr hatású vibrátorok: 9990
felcstolható pénisz: 9000-40 000
péniszgyűrűk:2400-15 000
csiklóizgatók: 4110-12 000
fehérnemű szettek:7000-15 000
műpuncik:2740-7010 (a rezgős a drágább)
ehető bugyik, harisnyák: 2740
masszírozó kacsa:12 640
viziló: 6860

Bár a Teréz körúton lévő német erotika-konszern első hazai üzletéről már mindent elmondtunk a megnyitókor, de azért benéztünk, hogy megtudjuk, így két és fél év után mi változott. Nem sok. A bolt még mindig tágas, a kínálat széles, a fehérneműktől a manóformájú vibrátorokon át minden megtalálható. Találkoztunk a megunhatatlan masszírozó kacsával, ami immár orrpirecinges, rózsaszín boás változatban is kapható. Pont, mint nyugaton.

A segítőkész eladó elmondta, hogy náluk főleg nők vásárolnak, és leginkább a vibrátort szeretik, abból is a bőrhatásút. Tudják, azt, ami olyan, mint egy igazi farok. Pluszpont a boltnak, hogy a megvásárolt szexjátékokat az eladó fertőtleníti csomagolás előtt. Kedvenc játékszereinket megnézheti a galériában.

Tectus, ha sok helye van

A Tectus árai

bútorok:
fekete kereszt:187 200
barna kereszt:195 000
bak:187 000
deres:234 000
kaloda:52 000
tojás vibrátor:13 650 (2 funkciós)
ököl:11 995
vákumok: 4750-26 250
gyöngyös vibrátor:8650-17 865 (a legdrágábbak digitálisak)

A Vígszínház utcai háromemeletes erotikus áruház egyik előnye, hogy a tágas térben kedvére szemlélődhet (vagy akár keringőzhet) az ember az üvegvitrinek között anélkül, hogy bárkit is zavarba hozna. Ez persze részben azért lehet, mert hétköznap délelőtt egy lélek sem volt a boltban. Ami a Tectus előnye, az egyben a hátránya is. A kínálat eltűnni látszik a térben. Pedig nagy választékot találunk vibrátorokból, bőrhatású műpuncikból meg péniszpumpákból is. A filmrészleg viszont látványosan üres.

A bolt ugyan nem árul prémium termékeket, azért igyekeznek trendinek tűnni, például a távirányítású csiklóizgató tojással, ami tényleg klassz találmány. Bár a nők nem ezt veszik, hanem a gyöngyös vibrátorokat. Talán mert azok helyes állatokat mintáznak. Az eladóhölgy elmondta, hogy vásárlóik nagy része férfi, de egyre több nő is betéved a boltba, ami egy árnyalattal olcsóbb, mint a Beate Uhse.

A Tectus két terméktípussal tűnik ki a többi közül. Van egyrészt a műlábpuncihoz hasonlóan bizarr, életnagyságú műkar az ökölszex kedvelőinek, és néhány izgalmas bútordarab az otthoni játékhoz. Persze csak ha elég nagy a lakás, ennek híján jók pornóforgatásra is.