Százhuszonöt farok per száj

2007.11.18. 20:14
Ez a negyedik Kimaradás Spriccparti. A mulatság lényege: két pornós térdelve várja a színpadon, hogy a belépőt kiperkáló férfiközönség nagy tömeg előtt a szájába élvezzen. A helyszín ezúttal a Dohány utcai Candy Shop Night Club. Az est házigazdája a kétszeres pornó Oscarral jutalmazott Alexa Diamond és a párjával nemrég szakító Tommyboy. Körülbelül 250 vendég jelent meg. A rendezvényen várható profi pornóforgatás, leszbi jelenet és tömeges ejakuláció. Kovi pedig mindeközben rendületlenül forgat.

Ha túl sokáig kemény

"Azért ez durva lesz, ennyi ember előtt. Ilyen még nem volt az elmúlt hét év alatt" - súgja Cony Ferrara pornószínésznő a mellette álló, hasig kigombolt ingű szőke srácnak. "Főleg nekünk, fiúknak lesz kemény" - néz körbe aggódva a pornószínész. A páros, egy harmadik férfival kiegészülve, Cony új filmje első szexjelenetének felvételére készül a színpadnál toporgó férfitömeg előtt. A pornószínésznek nem kell aggódnia, a pénisze áll. Hosszasan, hervadhatatlanul. Fél órán át szól a csattogás, nyögés, köpködés (síkosítás) és a "Bassz!" meg a "Gyere!" Kovi kamerája előtt. A színpadon felállított pult is majd leszakad. Mindenki megijed egy kicsit, aztán megy tovább a reszelés. A másik férfi vörös fejjel, nyitott szájjal élvez, de főhősünkben még nem lankad a lelkesedés. Pedig Cony sokáig térdel. Aztán nem bírja tovább. Az orál-Oscart nyert Janet Joy-nak adja át a helyét. Ő sem jár sikerrel.

A srác álló farokkal, kétségbeesetten csillogó szemekkel jön le a színpadról. "Meg tudom csinálni!" bizonygatja Kovinak. Szerinte a benne dolgozó ajzószer miatt nem megy. Az este hátralévő részében bőrcipőben, meztelenül, merev pénisszel támasztja a bárpultot. Két órával később, több tucat férfi ejakulációja után ő is megkönnyebbül.

Nagy a szívünk, mindenki belefér

Egy kedves, szakállas bácsi öltönyben szemléli, amint Janet Joy és Mary Blade egymást nyalogatja a színpadon. Hogy újságíró vagyok? Ő meg a szakkommentátor. Ennek fényében kultúr-antropológusokat megszégyenítő jártassággal elemzi a leszbi jelenetet. Megtudom, hogy a lányok csípője ösztönből mozog, hogy sehol nem tanultak egymás hajába marni, hogy - bár tudják, hogy hangosan kell nyögdécselni - ez most mégis igazi. Ők ugyanis tényleg élvezik egymást.

"Mary, gyertek ide egy kicsit!" - inti magához a színpadról lesétáló csajokat. - "Meséljétek el az újságíró lánynak, hogy milyen volt a szex." "Kétszer élveztem el. Nem tudtam visszatartani. A második nem volt olyan erős, mint az első, de azért jó volt" - foglalta össze Janet Joy. Mary Blade, Monique Covet volt kedvese Janet fenekét simogatva elárulta, hogy "már régóta vágytunk egymásra, de most volt lehetőségünk először együtt lenni."

Janet, aki egyébként kétszázezerért megy házhoz, és úszógumival imádja az óceánt, ezt a bulit ingyen vállalta. Jöhetnek pasik, meg csajok is. "Nagy a szívünk, mindenki belefér."

Kojaknek elsőre összejött

Mary és Janet a színpadon térdel, a farkak tülekednek, tömörülnek. Kezek sebesen sürögnek a zsebekben. Az előttem várakozó férfiak azt találgatják, vajon lenyelik-e a lányok.

Itt van Kojak, a régi ismerős, a Spriccpartik rendszeres vendége, akinek sohasem megy flottul. Vagy nem áll fel, vagy elmenni nem tud. Most elsőként járul Mary szájához. Letolja fekete nadrágját, óriás hasa alól előbukkan aprón lifegő pénisze, kopasz fején csillognak a lámpák, fehér alsónadrágján barna csík. Pár percbe sem telik, már túl is van az egészen. Nem hiába mondják: gyakorlat teszi a mestert.

Szomszédja Cony száját foglalja le már jó ideje, mikor végre elmegy. "Nagyon nagy vagy!" felkiáltással és tapssal ünnepli őt a spriccelésre várakozó csoport.

Vigyázz! Szókimondó képek.

Exhibicionizmus és a prostik

A pelyhedző szakállú fiú letolt gátyával, vigyorogva néz ki a közönségben árgus szemekkel figyelő pajtásaira. Majd Janet Joy szájába nyomja péniszét. Vegyes a társaság, vegyes érzelmekkel, vegyes motivációval. Van, aki - bár befizette a pénzt - a kezdés előtt még hezitál, hogy beszálljon-e. Beszáll. Van, aki kíváncsiságból nézett le, de egy fél óra után inkább hazamegy aludni. Van, aki öltönyből meztelenre vetkőzik, de kínosan ügyel parókájára. Van, aki csak a nadrágját tolja le.

Egyesek szerint a gátlásos pasiknak találták ki a rendezvényt, hiszen itt arctalanul elveszhetnek a tömegben. Mások úgy vélik, csak egy exhibicionista vállalja a nyilvános farokmutogatást. Laci szerint ehhez egyszerűen csak perverznek kell lenni. Hogy mi izgató egy ilyen rendezvényen? Gábor szerint az, hogy nincsenek gátlások, és ez a helyzet segít az embernek, hogy jobban megismerje magát és a vágyait. "Ez egy egyszerű és tiszta helyzet." Persze valójában elég ragacsos a buli. Tommyboy például kicsit tart tőle, hogy elcsúszik a spermán.

Dávidnak ez különleges élmény, így elsőre. "Azért ebben a rivaldafényben parázik az ember, de alapvetően izgató." A férfinak Janet Joy jön be a legjobban, mert a sminktől eltekintve ő természetes. Ki is próbálja a lányt. Hogy jobb-e egy orál-Oscart nyert pornóssal, mint egy átlag csajjal? "Nem lehet megmondani. Ha egy csajjal jársz, akkor más a légkör, nyilván azért, mert ott érzelmek is vannak. Ez olyan, mintha egy prostituálttal lennél."

A bot másik oldalán

A háromórás kemény munka után Cony Ferrarát az öltözőjében kapjuk el. Épp túl van a zuhanyzáson. Hogy zavarta-e végül a tömeg? "Én teljesen kikapcsolok ilyenkor. Felőlem lehetne itt egy hadsereg is. A fiúknak nehezebb, és, ugye, ha nekik nehezebb, akkor az én dolgom is nehezebb. Nagyon elfáradtam, sajnos, és nagyon vártam a végét. Nem hittem, hogy túlélem."