horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Simpsonék egymással orgiáznak

2008.01.24. 20:31
Kapcsolódó cikkek (1)
Kíváncsi rá hogyan szaporodnak a mesehősök? Nem, nem a rajzolók segítségével, hanem mocskosan, mint bárki más. Talán egy kicsit mocskosabban.

Rengeteg furcsasággal találkoztunk már itt a szerkesztőségben. Láttunk autókat kefélő szerelőt, műlábpuncit, zombiszexet, meg guminőket luxuskurvaként, de semmi sem ütött minket szíven annyira, mint amikor rájöttünk, hogy gyerekkorunk hősei perverz szexuáliséletet élnek a képernyőn túl. Hogy mire gondolunk? Például, arra hogy Frédi megcsalja Vilmát. Hogy Jetsonné a férje főnökével játszadozik. Hogy a Simpson család tagjai megszegve az ősi tabut egymással elégülnek ki.

Mikor nekiálltunk pornóképregény-adatbázisokban turkálni nem is sejtettük, hogy ennyi különböző válfaja létezik ennek a területnek. Szerepelnek benne rajzfilm és képregényhősök, számítógépes játékok alakjai, meg celebritások rajzolt formában. És akkor még nem beszéltünk a japán manga és hentai világról. Ráadásul ezt a témát is pont úgy kezelik, mint a valódi pornót: fizetni kell érte. A számos oldal megléte pedig azt bizonyítja, hogy kereslet is van rá. De vajon mi vonzót találnak az emberek a pornóképregényekben? Felizgatja őket? Érdeklődnek a művészet iránt? Mókásnak találják? Újraértékelik gyerekkori emlékeiket? Mielőtt egy komolyabb analízisbe bonyolódnánk magára hagyjuk önt a kínzó kérdésekkel és leplezetlenül megmutatjuk kedvenc rajzfilmhőseinket.

Felnőtt tartalom!

Ha kíváncsi még többre a Törté-Net - CartoonSex, angolul pedig a Alex Hiro, a Tram-pararam és a Disneypornland, áll rendelkezésére. De a gyerekkori ideálok elvesztéséért nem vállalunk felelősséget.