Házhoz szállítják a luxus-gumikurvát

2008.01.06. 19:50
Beszámoltunk már tavaly is olyan beteg dolgokról, mint a műlábpunci, az autókkal kefélő szerelő vagy a Spriccparti. Jöjjön most az újév első szexextremitása: a guminőket futtató mobil kupleráj.

"Képzeld el, hogy addig és úgy szexelhetsz, ahogy csak szeretnéd. Én Tracy vagyok és teljesítem minden kívánságodat, azt tehetsz velem, amit csak akarsz, és soha nem mondok nemet. Ráadásul szuper egyszerű kibérelni az időmet." Persze, hogy egyszerű, ugyanis Tracynek nincs munkaideje, nincs családja, sőt nincsenek szükségletei sem. Tracy ugyanis egy élethű guminő, aki a Sexdollrental alkalmazásában áll.

Klikk!

A San Fransisco-i cég alapítói egy mobil kuplerájt futtatnak, amelyben a szexmunkások szerepét a guminők töltik be. A képlet egyszerű: a kedves kliens megrendeli Tracy-t, eldönti, hogy lakásán vagy a cég luxus limuzinjában akar vele találkozni, felmelegíti a babát egy speciális takaró segítségével, majd megfelelő mennyiségű síkosítóval kielégül a guminő bármely három bejáratában. Hogy kinek jut eszébe, hogy fizessen egy használt guminőért, arról fogalmunk sincs, de a cég tulajdonosai szerint aki egyszer kipróbálja, mindig vágyni fog rá. Az élmény ugyanis "teljesen életszerű, de megvan az az előnye, hogy az ember mentes a kötelezettségektől, ráadásul a megoldás kényelmes és bizalmas."

A cég egyelőre még ezt az egy modellt, Tracy-t állította munkába, akinek kezei hajlíthatók, így remekül markol, mellei egészen igazinak tűnnek, és a vaginája sem vibrál, mert az nem lenne valósághű. A cég ajánlja, hogy kliense csak gumiban létesítsen aktust a babával, ellenkező esetben kénytelenek felszámolni egy kis pluszpénzt a tisztításért. Egy babát természetesen többször is munkába küldenek, a randik között pedig speciális fertőtlenítésnek vetik alá.

Ha valaki otthonába rendeli a babát, azt megteheti fél napra 200, vagy egy egész napra 320 dollárért. A szolgáltatást azonban nemcsak lakáson, hanem a cég limuzinjaiban is igénybe lehet venni. Ilyenkor egy megadott helyen feltűnik Tony vagy James, a készséges sofőr, nekik kell fizetni fél órára 50, másfél órára 90 dollárt. Persze Tony és James csak addig kedves, amíg a vendég nem viselkedik illetlenül vagy agresszívan Tracy-vel. Akkor jó strici módjára megvédik plasztik munkatársnőjüket. A rendesen viselkedő kliensek viszont kiélvezhetik a limuzin DVD-je és a minibár nyújtotta örömöket, és persze Tracy szolgáltatásait, aki már az autóban várja a jelentkezőket. Hogy vállal-e gruppent, legénybúcsúkat, vannak-e nemi preferenciája, azt sajnos nem tudjuk. Talán Jameset kell megkérdezni.

Mindenhogy bizarr

Bár a fent leírt szolgáltatás elég extrém, meg kellett állapítanunk, hogy gyakorlatilag minden, amit a gumibabák kapcsán hallottunk, hasonlóan bizarrnak tűnik. Először is itt van Ta-Bo, japán mérnök, aki az elmúlt évtizedben majd hárommillió forintot költött guminőire, hogy azok tucatjával várják otthon, a meleg családi fészekben. Persze gumibabájába Charlie Sheen is bele van bolondulva. Ő a forgatásokra is magával viszi a pomponlánynak öltöztetett plasztikcsajt.

Készítenek gumibabát pornósztárok mintájára, sőt találtunk Jézust formáló szexjátékot is. Ha pedig valaki úgy megszokta a guminőket, hogy nem tud mit kezdeni új barátnőjével, hát beöltöztetheti őt is babának. Egészen valósághű lesz.

A szexen túllépve a gumibabáknak számos más funkciója lehet, egy orosz kisváros lakói például vadvízi versenyre használják őket. Matracnak.