A Miki egeres vibrátor csökkenti a bűntudatot

2008.03.22. 22:00
A szexológus szerint nem árt, ha a szexet némi humorral vegyítjük. Ebben segítenek a mesehősökről vagy cuki állatokról mintázott segédeszközök, amiket manapság bármelyik online szexbolt oldalán megvásárolhatunk. Ön szerint melyik a leggyermetegebb játékszer: a manó alakú vibrátor, a Miki egeres vagy Hello Kitty-s nyakmasszírozó, az örömszerző hód, esetleg az osztálykirándulásokat idéző üveg elegáns változata?

Pár hónappal ezelőtt összegyűjtöttük a legcsajosabb szexuális játékokat, amelyekre önök is szavazhattak, és győztesként a rúzs alakú vibrátort hozták ki. Most szintén a hölgyeknek készült segédeszközöket gyűjtögetjük össze, ám a listánkon ez alkalommal a leggyerekesebb örömszerző termékek szerepelnek, vagyis azok a pikáns tárgyak, amik egyszerre szólítják meg a vásárlók gyermeki és szexmániás énjét.

Mese az egész

A gyerekek életében fontos szerepet játszanak a mesék, illetve a mesehősök. Valószínűleg az egyik legnépszerűbb történet, vagyis Hófehérke és a hét törpe ihlette meg a több színben is kapható manó alakú vibrátor kitalálóját. A történet tanulsága: nem a méret a lényeg. Az mindenesetre megérne egy külön tanulmányt, hogy azok a fiatalok, akik ma egy apró manóval szereznek örömet maguknak, vagy partnerüknek, idősebb korukban mennyire preferálják majd a kerti törpéket.

Mesés vibrátorok - Képek!

Ha már a mesehősöknél tartunk, akkor nem szabad megfeledkezni arról a cégről sem, ami még mindig igen jelentős befolyással bír a rajzfilmpiacon, illetve egyik legemblematikusabb figurájáról. Bizony, Walt Disney Miki egere szintén "arcát adta" egy vibrátorhoz, pontosabban egy masszírozó készülékhez, amit nem csak ellazuláshoz lehet használni. Így járt a világot legjobban megosztó főcukiság, Hello Kitty is. Belőle két változat is készült, egy otthoni használtra, egy pedig kulcstartóként, hordozható formában. Persze ez csak egy igen kis szelete a Sanrio cég figuráját népszerűsítő marketing gépezetnek.

Cukiság dömping

Természetesen az erdők és mezők lakói sem ússzák meg, hogy egy-egy állatbarát tervező ne mintázzon meg róluk egy-egy szexuális segédeszközt. Ott van például Jeremy Fish hódos vibrátora, ami szerintünk valójában inkább egy művészeti tárgy, mint élvezetieszköz. Az elmúlt egy évben született jegesmedvebocsokat övező felhajtás révén ismét kiderült, hogy az emberek rajonganak a cuki mackókért. Így nem is csoda, hogy ezen ragadozók édesnek stilizált mása is feltűnt az online szexboltok kínálatában.

És ne feledkezzünk meg az I Rub My termékcsaládról sem. Bár továbbra is az örömszerző gumikacsákból van a legnagyobb választék, megjelentek a piacon a vibráló pingvinek és hernyók is. A diszkrétebb vásárlók számára pedig a ruha alatt is viselhető, mágnessel rögzíthető miniatűr készülékek jelentik a megoldást, amelyek kaphatóak virágos és katicabogaras változatban is.

Haladóknak

Természetesen vannak, akik nem érik be egyetlen eszközzel, egy egész készletre van szükségük. Szerencsére a PipeDream Bag of Love (A szerelem retikülje) névre hallgató szív alakú kis táskában minden fontos szexjáték megtalálható, természetesen cuki kivitelezésben. A műanyag szív tartalmaz többek közt egy szív alakú masszírozót, valamint farokgyűrűt, egy piros szemellenzőt, és egy direkt erre a célra kifejlesztett ragasztószalagot, anális játékokat, masszás olajokat, 12 darab sorsjegyet különböző utasításokkal.

És a felsorolás végén jöjjön egy nosztalgikus termék azok számára, akik lélekben még tizenévesek, és szeretnék újra felidézni a házibulik és az osztálykirándulások hangulatát. A Little Something vibrátorokról elhíresült Jimmyjane piarca dobott egy elegáns kivitelezésű fehér üveget, amivel felsőbb, jóval pikánsabb szintre emelhetjük az üvegezést. Miután ugyanis az üveg rámutat az egyik résztvevőre, nem elég, ha megcsókol valakit, húznia kell egy pikáns feladatot tartalmazó cetlit.

Hello Kitty, mit keresel? - Képek!

Bűntudat ellen

Vizi János pszichiáter és szexológus a Velvetnek elmondta, nemcsak mesehősöket, vagy cuki állatokat formázó szexjátékok kaphatóak, hanem bizony pornórajzfilmek is léteznek, amelyeket például különböző manga-, vagy Disney-alkotások mintájára készítenek. „Ezeknek a filmeknek a többsége humoros. Egyébként sokkal jobb a szex, ha van benne egy kis humor” –tette hozzá szakértőnk. Ennek köszönhetően ezek a termékek, illetve filmek segíthetnek azoknak, akik félnek attól, hogy valami új, kicsit pikánsabb dolgot is kipróbáljanak. „Ezek a figurák tulajdonképpen azt szimbolizálják, hogy nem kell ezt a dogot olyan komolyan venni, nem kell félni, nincs okunk arra, hogy bűntudatot érezzünk, amiért mondjuk vibrátort használunk” – tudtuk meg.

Bár bizonyára sokaknak eszükbe sem jutna ilyen termékeket vásárolni, nincs ebben semmi rossz, ameddig csak arra használjuk őket, hogy egy kis színt vigyünk szexuális életünkbe. „Természetesen ebben az esetben igaz, hogy semmi nem számít kórosnak vagy problémásnak, amíg valaki nem lesz függő, vagyis ha nem rögződik érdeklődése csak és kizárólag erre a területre. Ebben a műfajban még nem találkoztam ezzel„ – mondta lapunknak Vizi János, aki szerint egyébként a cuki segédeszközök nem csak a nők kiváltságai, a férfiak számára is gyártanak „jópofa eszközöket.”