Az énekesnő magyar fénydublőze szerint Katy Perrynek nincsenek sztárallűrjei, néha egészen közvetlen, közös képre is kapható, de a statisztákat kissé megváratta új klipjének budapesti forgatásán. Aradi Zsanett ugyan nem hasonlít a celebre, de mivel a hajszín, a magasság és egyéb paraméterek is stimmelnek, a statisztaként dolgozó lány tökéletes volt arra, hogy ő helyettesítse a világsztárt a forgatás macerásabb részeinél.

A z október elején Budapesten koncertező celeb fővárosunkban forgatta legújabb klipjét. Amellett, hogy a videóban pár szerencsés magyar fiatal is szerepet kapott, pontosabban statisztálhatott, – nyilván az egyszerűség kedvéért –, egy magyar lányt kértek fel arra, hogy legyen az énekesnő fénydublőze a forgatáson. Aradi Zsanett már jó pár filmben volt statiszta, de eddig még soha nem kérték fel arra, hogy ő helyettesítsen egy híres külföldi énekest a kamerák előtt. „Az én segítségemmel állították be a kamerákat, a fényeket. Nem volt fontos, hogy az arcom hasonlítson az övére. A hajunk színe, a magasságunk viszont megegyezik, és valamennyire az egyéb méreteink is hasonlóak” – nyilatkozta a Velvetnek Katy Perry magyar dublőze, akire az ügynökségén keresztül találtak rá a klip készítői.

Aradi Zsanett a koncert előtti kedden és szerdán éjjel vett részt a forgatáson. Az első este egy órán át egyedül volt a stábbal, és Katy Perry csak azután futott be, miután az Országos Széchenyi Könyvtárnál és a Budapesti Történeti Múzeumnál lepróbálta a klip egyik tömegjelenetét. „Bemutatkozott, kezet fogott, megkérdezte, hogy vagyok. Ennél több nem történt, illetve együtt melegedtünk a sátorban, ugyanis nagyon hideg volt. Az első nap például egyáltalán nem számoltam azzal, hogy kinti forgatás lesz” – nyilatkozta Aradi Zsanett. Tapasztalatai szerint az amerikai énekesnő mentes a sztárallűröktől, viszont úgy hallotta, hogy a pontosság nem feltétlenül az erőssége, fél-egy órán át várakoztatta a statisztákat. A közvetlenséggel sem voltak különösebb problémák, bár igazából mintha csak a második nap oldódott volna fel igazán. „A második nap hajnalában odament beszélgetni a rajongókhoz, hagyta, hogy fényképezzék” – nyilatkozta a Velvetnek Aradi Zsanett.

Bár autogramot nem kért, sok képet készített a forgatáson, és természetesen egy közös fotóval is gazdagabb lett. Aradi Zsanett ugyan nem tartja magát rajongónak, de szereti az amerikai énekesnő dalait, és örült annak, hogy megkeresték a klip készítői, mert nem sokszor adódik lehetőség az ember lányának arra, hogy egy világsztárral forgathasson együtt, és érdekelte, hogy milyen is Katy Perry valójában. Mielőtt felkérték volna a feladatra, ő is látta a televízióban azt a felhívást, amiben a kliphez kerestek szereplőket, és utána is nézett, hogy pontosan miről van szó. „Annyira azért nem foglalkoztatott a dolog, hogy készítsek egy bemutatkozó videót, és el is küldjem” – tette hozzá. A videoklipet egyébként Dave Meyers rendezte, aki korábban olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint például Pink, Britney Spears vagy Missy Elliott. „Nagyon aranyos, kedves, barátságos és kedves, szívesen cseverészett” – idézte fel emlékeit Aradi Zsanett.