Marta Jegorovnam állítja, két évvel ezelőtt egy lezuhant ufó mellől vitte haza azt az izét, amit azóta is a hűtőjében tartana, ha nemrég két, magát ufókutatónak valló ember nem viszi el. Megannyi kérdés, és egy dinnye-alien.

2009 óta egy fagyott földönkívüli tartott a hűtőjében egy orosz nő – legalábbis ezt állítja. Marta Jegorovna a Daily Mail cikke szerint két éve egy lezuhant ufót talált, amely mellől elvitt egy holttestet, ezt pedig hazavitte, és betette a fridzsiderbe. Idén érezte csak úgy, hogy zsákmányát meg kell ismertetnie a világgal, ezért néhányszor lefotózta.

Az állítólagos holttestet saját bevallása szerint a még lángoló űrjármű közelében találta. A valami körülöbelül hatvan centi hosszú, ami a feje lehet, az elég nagy, a szemei nagyok. Ami a kezének tűnik, az elég vékony karokon lóg. És első ránézésre egy görögdinnyéből formázták.

Az Unexplained Mysteries szerint néhány nappal ezelőtt az asszonyhoz bekopogtatott két kedves úr, akik azt állították, hogy az orosz tudományos akadémia karéliai kutatóközpontjából érkeztek, és most azonnal tudományozni szeretnék a néni izéjét.

A Daily Mail megkért egy paranormális szaktekintélyt, hogy véleményezze a történteket: Michael Cohen, megannyi parajelenségről szóló cikk szerzője úgy vélte, ez vagy kamu, vagy nem. "Mindent összevetve, a földönkívüliek többsége furcsán nézne ki számunkra, csakúgy, mint ez a mintapéldány." Az úr egyébként itt ír, ha ma még nem nevettek volna. (Magyar változat itt, kapcsolatfelvételi lehetőségek itt.)

Ufóészleléssel amúgy külföldön tele a padlás, Miley Cyrus apja is látott már, Robbie Williamst rendszeresen látogatták, Katy Perry maga is azzá vált. Nálunk legfeljebb Tabáni Istvánt nézik annak, bár van, aki szerint Hajdú Pétert is földönkívüliek követik.