Sheyla Hershey, a világ legnagyobb melleinek tulajdonosa tavaly kénytelen volt csökkenteni a mellméretét egy fertőzés miatt, amibe kis híján belehalt, de félkarú óriásnak érezte magát a műtét után. Hiszen mellei csak akkorák voltak, mint két medicinlabda, úgyhogy ismét megműttette, a 31 éves nő néhány hónapon belül az értelmezhetetlen 85OOO, vagy amerikai méretekkel számolva 38MMM mérettel rendelkezik majd.

A texasi Sheyla Hershey tartja már jó ideje a legnagyobb műtött melleknek járó Guinness rekordot, de azt, hogy pontosan mekkorák a mellei, nehéz egyrészt elképzelni, másrészt értelemzni. Az biztos, hogy a most 31 éves nőnek 28 éves korában mellenként 1200 köbcenti implantátuma volt, ami akkor 34FFF-es méretet eredményezett, magyar rendszerben nagyjából 75HHH méretűt, ami már akkor világrekorder volt.

Hershey mellei azóta pedig csak nőttek. 2009-ben már csúcsközelben volt, ekkor már 38KKK volt a mérete, ami mondjuk talán 85MMM méretet jelent.

A mellmániás texasi nő nem állt le, de egy idő után már nem voltak hajlandóak az Egyesült Államokban megműteni, ezért Brazíliába kellett utaznia, hogy elérje az abszolút rekordnak számító 38MMM-es méretet, ami magyarban talán 85OOO lehetne. A körülbelül 30 mellnagyobbító műtéten átesett nő vérmérgezést kapott a műtét után, és el kellett távolítani a mellszövete egy részét. Ebben az időben az öngyilkosságot is fontolgatta, sőt egyszer meg is próbálkozott vele, sikertelenül.

“Egész egyszerűen megöl, hogy nincsenek meg a melleim, nem tudom, hogyan tudnám 2012-t végigcsinálni nélkülük. A melleim a lényem egy részévé váltak, torznak éreztem magam nélkülük. Úgy éreztem, mintha elvesztettem volna egy lábat” – idézte a Daily Mail Hersheyt, aki nemrég eldöntötte, hogy újra megműtteti magát.

Az új műtétet Mexikóban végezték el szeptember végén, a beavatkozás jól sikerült, Hershey melle hamarosan 85OOO-s méretű lesz. A férje a fertőzés óta nagyon aggódik ezért, Hershey nem is mondta el neki, hogy azért megy Mexikóba, hogy újra megműtesse a mellét. A férj azt hitte, csak kicsit alakítanak a mellformán, ami eltorzul azután, hogy eltávolították egy részét. “Kérdezgette, hogy milyen volt a műtét, meg mondta, hogy küldjek neki képeket. De azt mondtam neki, hogy várjon türelmesen” – mondt a nő.

“Teljesen ledöbbent, amikor meglátott, és azt mondta, fáj neki, hogy hazudtam. Elmondtam neki, hogy ez az én testem, és azt teszek vele, amit akarok, de nem beszélt velem egy hétig, és válással fenyegetőzött. Mondtam neki, hogy ha akar, akkor váljon, de végül nem akart, elfogadta a melleimet, és majdnem ugyanolyan jó a kapcsolatunk, mint előtte. Ha én boldog vagyok, ő is boldog” – mesélt a nő.

Az óriási melleket egyébként nem sima implantátumoknak köszönheti a nő, hanem sóoldatot fecskendeznek a mellébe, így növesztik szép folyamatosan. A szeptemberi első műtétekor 2500 köbcenti sóoldatot kapott, tehát mellenként nagyjából egy Zsiguli hengerűrtartalmát, ekkor nyomták vissza a mellét akkorára, amekkora 28 éves korában volt.

“Nagyjából két hónap alatt növelték fokozatosan vissza a méretemet, most 4300 köbcenti folyadék van bent, a mellem pedig 85MMM-es” – mondta. Hershey 2012 elején elmegy még egy pumpálásra, akkor töltik fel a korábbi méretűre, 85OOO-sra a mellét, ami azt jelenti, hogy a két mellben összesen 5500 köbcenti folyadék lesz, tehát akkora lesz a melle, mint egy Ferrari 550 Maranello hengerűrtartalma.