Gigantikus csöcsöket említve elsőként még mindig Lolo Ferrari jut az eszünkbe, pedig a melleiért az életét adó fotómodell csak tizedik a legnagyobb keblű nők között. A csúcsot 1999 óta egy 50 éves asszony tartja, akinek egyenként 18 kilót nyomnak az ikrei. De ne feledkezzünk meg Heart kisasszonyról sem, akinek melltartója egy atrocitás során Jack Nicholson fejére került, Rhiannonról, akinek kinézetére hajt Geronazzo Máriánk, és a listánkban szerepel két olyan asszony is, akiknek folyamatosan növekszik az implantátuma. Videók, na meg ízlések és pofonok.

10. Lolo Ferrari (36G)

Saját önéletrajzában 1970-et ír, más adatok szerint viszont vagy 1963-ban vagy 1968-ban, Franciaországban született Ève Valois, alias Lolo Ferrari. A gyermekkorában anyja által gyakran bántalmazott, lelkileg megalázott, testkép-zavarban szenvedő fotómodell 1988-ban ment feleségül Eric Vigne szórakoztatóipari menedzserhez, akinek kedvéért huszonöt plasztikai sebészeti műtétnek vetette magát alá. A férj állítólag számítógépen tervezte meg az asszony új alakját, végül Ferrari mellbősége a műtétek után 180 cm lett, mellei egyenként 2,8 kg-ot nyomtak, és három liternyi folyadék került beléjük töltésként. A Guiness Rekordok Könyve 1999-ben választotta meg "a világ legnagyobb mellű nőjének", ám Ferrari ennek nem sokáig örülhetett. 2000. március 5-én holtan találták otthonában, halálának körülményei és pontos oka mai napig tisztázatlanok, az egyik verzió szerint a túlsúlyos mellek okozta fájdalom miatt szedett gyógyszer túladagolása váltotta ki légzése és keringése leállását.

9. Busty Heart (46H)

Mint Susan Sykes minden bizonnyal senkinek nem ismerős, de művésznevén, Busty Heartként emlegetve minden America's Got Talent-rajongó felkapja a fejét. A 48 éves nő tavaly debütált a képernyőn, amikor pár erőteljes mellcsapással szétlapított 9 sörösdobozt, és ugyanezzel a testrészével képes egy dinnyét szétloccsantani, illetve karatebemutatót is tart. Pályafutása viszont jóval korábban kezdődött: 1987-ben egy LA Lakers–Boston Celtics kosármeccsen a Celtics-szurkolóknak segget mutató Jack Nicholson fejére húzta a melltartóját. Tíz évvel később egy férfi feljelentést tett ellene, mert az akkor még sztriptíztáncosként dolgozó nő úgy fejbecsapta a mellével, hogy könnyebb, de látványos sérüléseket szenvedett.

8. Sheyla Hershey (38KKK)

Az egyenként 5–5 liternyi szilikonnal felpumpált mellű texasi Sheyla Hershey-nek Brazíliába kellett utaznia a sebészeti beavatkozásért, mert szülőföldjén nem vállalták kilencedik mellműtétjét. A 28 éves anya, modell és táncosnő egyébként összesen huszonnyolc beavatkozáson esett át: tizenkét zsírleszívása volt, van fenékimplantátuma, hasplasztikát is végeztek rajta, kivették egy bordáját, az orrát is műtötték, az ajkait is feltöltették. Mindössze 160 centiméter magas, így Ferrarihoz hasonlóan számára, különösen a hátizmoknak és a gerincének is komoly terhelést jelentenek a gigantikus mellek. Hershey viszont magasról tett a szakemberek véleményére: „Nekem a nagy a gyönyörű. Nem hiszem, hogy bármi miatt is aggódnom kéne” – nyilatkozta a Daily Starnak még februárban.

7. Casey James (64MM)

Az 1968-ban született floridai kebelcsoda állítólag kozmetikusként kezdte, de hamar ráunt, és belevetette magát az éjszakába. Sztriptíztáncosnő lett, de túl nagy sikert nem aratott showműsoraival, ezért döntött a tizenkétezer dollárt érő szilikon mellett, a beültetést idővel hatalmas siker is követte. A Score magazinban való debütálása pedig egyenes út volt a pornóig, James ugyanis nem elégedett meg a rúdon pörgéssel. Olyan filmeket köszönhetünk neki, mint például a Boob Cruise sorozat, és a Mega Boob Olympics. Az asszony egyébként még most is aktív, az interneten akár webkamerán keresztül is megtekintetőek hírhedt mellei.

6. Mistress Rhiannon (48MMM)

Jelentjük, a "Van-e szörnyebb Geronazzo Máriánál" kérdésünkre Rhiannon kisasszonyt elnézve egyből megtaláltuk a helyes választ. A szintén Guinness-rekorder pornószínésznő minden vágya az volt, hogy úgy nézzen ki, mintha egy képregényből lépett volna elő. Nos, az álom valóra vált, noha a glammodellről az embereknek nem éppen egy rajzolt hősnő, hanem leginkább egy szörny jut az eszébe, Rhiannon maximum furcsának találja magát, de csúnyának semmiképp. Az asszony 1973-ban született New Jersey-ben, és éveken keresztül egy általános iskolában tanított, miközben terapeutaként is dolgozott. (A videón régebbi képeket is mutatnak róla, Geronazzohoz hasonlóan szintén egy csinos nőről vot szó.) Egyik pillanatról a másikra csöppent bele a pornóiparba, és bizarr külseje miatt hamar a szado-mazo műfaj egyik legkeresettebb alakja lett. Szolgái rettegnek tőle, és egyvalami őt is rettegésben tartja: a repülőút gondolata, mert hatalmas mellei a nyomáscsökkenés miatt hajlamosak szétrobbanni.

5. Maxi Mounds (61MMM)

A Long Island-i születésű sztriptíztáncos, pornószínésznő már 2003-ban megkörnyékezte a Guinness Rekordok Könyvét, de akkor elutasították, mivel nem létezett legnagyobb plasztikázott mell kategória (legnagyobb mell természetesen igen). Mounds nem hagyta annyiban, futott néhány kört a cél érdekében, és végül 2005-ben átvehette a világrekordját tanúsító oklevelet. Az ő melleiben egyébként még olyan implantátumot ültettek, amit nem sokkal a piacra dobása után – többnyire a néhány év után kialakuló szövődmények miatt – betiltottak az Európai Unióban és az Egyesült Államokban is. Az asszony melleinek összsúlya meghaladja a 16 kilót, a mell alatti mellkasi körmérete 91,5 cm, és a mellbimbónál 154 cm a mellkasi körmérete.

4. Wonder Monique (46R)

A szintén felnőtt filmekben érvényesülő, Busty BBW névvel is futó asszonyról nagyjából ennyit tudtunk kideríteni, még a cicipédia is szűkszavú vele kapcsolatban. Tulajdonképpen bőven elég információ, ugyanis az amerikai számozás szerinti 46R-es méret számára is mindössze csak a negyedik helyezéshez volt elég.

3. Chelsea Charms (153XXX)

Elődjeihez hasonlóan Charms is a pornóiparban vetette be óriási melleit, melyek egyenként 12 kilót nyomnak, és ugyanaz a típusú implantátum van bennük, mint amit Moundsnál alkalmaztak. A betiltott eljárás Dr. Gerald W. Johnson nevéhez fűződik, lényege pedig az, hogy a belső irritációra a mell folyadékképződéssel reagál, amit az implantátumok végül magukba szívnak, így garantált a mell növekedése. Félő viszont, hogy ez a folyamat soha nem áll meg, ezért a 38 éves asszony melleit már több ízben lecsapolták, nehogy szétdurranjon.

2. Karola (48ZZZ)

A középkorú asszony sem az a beszédes típus, legalábbis nem bővelkedik interjúban, aktfotókban viszont végtelen a kínálata. A fentebb említett két lábon járó mellekkel szemben viszont az ő méretes testrésze mellőzi a szilikont, kebleit saját maga növesztette, és neve ugyan kevésbé cseng ismerősen, mint első helyezettünké, referenciáját számolva nem szűkölködik ő sem munkában. Mert hát, ugye, vannak férfiak, akik bot nélkül is.

1. Norma Stitz (56ZZZ)

170 centis mellbőségével a világcsúcsot egy 50 éves atlantai születésű asszony, Norma Stitz tartja: neki vannak a legnagyobb természetes keblei, és a legnagyobb melltartó aktív birtoklásával is ő büszkélkedhet. Az AVN-díjas pornós már 1999-ben Guinness-rekorder volt, és azóta nem nőtt akkora mell, ami versenybe szállhatott volna az egyenként 18 kilós ikreivel. Stitz-nek már a lépcsőzés is komoly problémát jelent, a férfiak pedig messziről kerülik, ennek ellenére esze ágában sincs megszabadulnia a nagy tehertől: „Imádom a melleimet" – szögezte le a The Sun-nak még májusban, elmondása szerint ugyanis ez az egyetlen megélhetési forrása.