Ali Lohan modellkarrierbe kezdett, és hihetetlen tempóban fogy. Mi a fotói láttán anorexiára tippelünk, de ne legyen igazunk. Idén már hallhattunk egy kirívó esetről: a 31 éves, brit Kate Chilver harminc kilós sem volt, amikor elhunyt.

Lindsay Lohan 18 éves húga, Aliana Lohan nagy lendülettel építi modelkarrierjét, aminek úgy tűnik, része az is, hogy brutális tempóban lefogyjon. Idén augusztusban még normális, az átlagosnál kicsit vékonyabb alkata volt, szóval modell-alapanyagnak megfelelő. Hogy most hány kiló lehet, arról elképzelésünk sincs, nézzék meg minigalériánkat, és tippeljék meg!

További emlékeztetőül, íme egy szeptemberi videó, amelyet a Splash annak alkalmából készített, hogy Lohant leszerződtette a Next modellügynökség – amely többek közt Milla Jovovichot is foglalkoztatja.


Lohan felnőttként (merthogy háromévesen is modellkedett már) először idén fotózták, a Fault magazinnak. Rögtön hírbe is hozták a botoxszal, amit ő elszántan tagadott. Aztán tovább fogyott, ennek eredményét például itt is megtekintheti, ezek pedig a róla készül legfrissebb képek.

Noha az amerikai pletykasajtó nyomában a fél világ azt találgatja, mikor fogja végre beismerni, hogy komoly evészavarai vannak, nővére árnyékában nem sokaknak tűnik fel, hogy nála sincs minden rendben.

Komoly

Lehetne most hangsúlyozni, hogy mennyire fontos komolyan venni az evészavarokat, de erről már sokszor írtunk: például az anyáról, aki nehezebb, mint elsős lánya, a negyven centis derekú román nőről, vagy arról, hogy még Katalin hercegné is az anorexiások példaképe lett, amikor belefogyott a stresszbe.

A Daily Mail a napokban jelentetett meg cikket Kate Chilverről – a 31 éves nő idén júliusban hunyt el, még harminc kilós sem volt. Szervezete tizenhat évig küzdött az életben maradásért, kétszer kezelték hosszabb ideig kórházban, ám miután hazaengedték, mindkétszer azonnal visszaesett. Szíve a normális méret felénél is kisebb volt.