Sarah Burge-nek már nem elég, hogy a britek hülyének nézik, mert az Egyesült Államokban is komoly karrierre vágyik. Igaz, ott már a lányának, merthogy az önmagát Barbie babává műttető asszony a gyerekét kívánja szépségversenyeztetni. Poppy amúgy hétéves.

Sarah Burge most, hogy már valószínűleg minden nagy-britanniai lakos hülyének nézi (hiszen önmagát Barbie babává műttette, legnagyobb lányát botoxozza, a legkisebbnek meg mellnagyobbítási kupont adott), úgy döntött, hogy az Egyesült Államokban vár rá és családjára szép jövő. Azt tervezi, hogy most hétéves lányát, Poppyt amerikai gyerekszépség-versenyeken indítja, egészen pontosan a Toddlers and Tiaras mezőnyében – írja a RadarOnline.

Barbianyu lánya állítólag nem indul jó esélyekkel, noha többezer dollárt költöttek már felkészülésre, utazásra, hajra és sminkcuccokra. Emellett egy egészen elképesztő fotósorozatot is készítettek, amelynek egyik elemén Sarah és Poppy Burge félpucéran, rendőrségi kordon jellegű szalagba csavarva pózolnak. A képre kattintva megnézheti. 44 év a korkülönbség.

Hülye anyák hülyézik egymást

Az esélyeik azért rosszak, mert az Egyesült Államokban Eden Wood tarol épp a mezőnyben. Szóvivője, Andrew Sullivan szerint "ez a nő semmit sem nyerhet. Ez a hölgy egy pszichotikus szemétláda. Remélem, az Egyesült Államok kormánya emlékeztetni fogja arra, hogy ebben az országban nem csinálunk ilyesmit. A saját mezőnyében akarja legyőzni a Toddlers & Tiarast? [...] Van elég bolondunk, akik ott nyüzsögnek körülöttünk. Maradj az óceán túlóldalán" – üzent Burge-nek.

Mickie Wood, Eden anyja szerint Burge nem normális (ezek szerint ő annak tartja magát). Őt speciel a fent is linkelt fotók húzták fel. "Mi vesz rá egy ember arra, hogy így fotóztassa a gyerekét? Biztos, hogy csak a médiafelhajtásért csinálja, mert el nem tudom képzelni, hogy a médiafigyelmen kívül miért tenne ilyet egy anya a gyerekével. [...] Iylesmi egy sztriptízbárba való, nem gyerekszépségversenyre!" Alábbi galériánkban bemutatjuk, mi való egy kislánynak Wood mama szerint. Egy tévéműsor biztosan, az már van a gyereknek.

Minket már csak az érdekel különösen, hogy a háromlányú Burge középső – botoxolatlan, műtetlen, nem rúdtáncoló – gyerekével mi van. Róla ugyanis sosem írnak a lapok, de azt nem merjük remélni, hogy megússza az egész családon elúrhodott agybajt. Hajrá, Ismeretlen Keresztnevű Burge-lány! A legkisebb meg így rúdtáncol.